20"

Hos Avant Denmark gør vi aldrig noget halvhjertet. Så når vi har fundet et produkt, der lever op til vores skrappe kvalitets- og designmæssige krav, så går vi altid hele vejen. Derfor kan du selvfølgelig også få vores brede udvalg af topklasse alufælge fra Ferrada, Rohana og Vossen i 20”. Selvom forskellen mellem en 19” og 20” fælg umildbart kan lyde minimal, så vil du blive overrasket over, hvor meget appel og udtryk én enkelt tomme kan betyde. Det gælder især for det konkave udtryk, der bare bliver vildere og vildere i takt med, at fælgstørrelsen vokser. Du kan eventuelt tage et lille kig på Ferradas 20” FR1 fælge i Matte Black, der helt sikkert vil få dit hjerte til at smelte.

Inden du forsvinder helt væk i en kærlighedsrus, skal vi dog lige have styr på, om vi kan montere disse 20” kunststykker på din landevejsracer. Hvis du er usikker på om de passer, så ringer du bare til os!


Bemærk: Fælge billederne vise normalt kun et design billede af den pågældende fælg, og ikke nødvendigvis forskellighederne i fælg mål, indpresning, diameter, bredde, bredde af fælgkant, konkavitet m.m.