Ferrada fælge - Vi forhandler Ferrada fælge i 19 og 20 tommer

Producent

11

Ferrada fælge

FERRADA fælge

For Ferrada Wheels er kun det bedste godt nok. Det kommer tydeligt til udtryk i deres smukke udvalg af alufælge, der på fornemmeste vis balancerer form og funktion. Ferrada har mere end 15 års erfaring i fælgindustrien, og producerer nogle af markedets fineste konkave alufælge indenfor helstøbte fælge. I deres stræben efter perfektion, gennemgår hvert hjul en stringent produktions- og inspektionsproces for at sikre den optimale struktur, stabilitet og sikkerhed. Alle fælge lever desuden op til JWL og VIA specifikationer, som er garanti for den bedst mulige kvalitet på markedet.

Ferrada alufælge kommer i en lang række forskellige udtryk, så om du er til et afdæmpet eller aggressivt look, så har vi en super flot løsning. Hos Avant Denmark tilbyder vi Ferrada fælge fra 19” til 22” i bredder fra 8,5” til 11,5” og i flere forskellige ET-mål.

Gør dig selv den tjeneste at slå dit blik ned over de fede fælge, så er vi sikre på, at du finder lige netop det, der passer til dit behov og temperament.

Filtrer disse fantastiske alufælge efter diameter:

 - Ferrada 19"

 - Ferrada 20"

 - Ferrada 22"


Bemærk: Fælge billederne viser normalt kun et design billede af den pågældende fælg, og ikke nødvendigvis forskellighederne i fælg mål, indpresning, fælg diameter, bredde, bredde af fælgkant, konkavitet m.m.
Skulle du have brug for yderligere information om bestemte fælge, tøv ikke med at kontakte os