EAN5709255106318

  RACOON SNOW GOOSE - ACTIVE FOAM SHAMPOO 5 L

  Varenummer: 80 SNO-GOS-100-01.1
  På lager
  Mærke: RACOON
  DKK 685,00
  Bestil om senest
  og få ordren sendt idag.

  RACOON SNOW GOOSE - ACTIVE FOAM SHAMPOO 5 LITER

  Aktiv skum-shampoo, der effektivt løsner skidt og snavs inden selve vasken.

  Racoon Snow Goose Active Foam Shampoo er en aktiv skum, som løsnet skidt og snavs, og skal påføres før køretøjet vaskes for at opnå et optimalt vaskeresultat og undgå ridser i bilens lak. Dette let-alkaliske og fedtopløsende superkoncentrat er ekstremt økonomisk at bruge og ideelt til forseglede overflader, da det kun "renser" og ikke opbygger et ekstra voks eller glanslag!


  Se mere

  RACOON ACTIVE FOAM SHAMPOO 5 L

  Snow Goose - Active foam Shampoo

  Aktiv skum shampoo der effektivt løsner skidt og snavs inden vask.

  Racoon Snow Goose Active Foam Shampoo indeholder et jord-frigivende aktivt skum, som løsner skidt og snavs, og skal påføres før køretøjet vaskes for at opnå et optimalt vaskeresultat og undgå ridser i bilens lak. Dette let-alkaliske og fedtopløsende superkoncentrat er ekstremt økonomisk at bruge og ideelt til forseglede overflader, da det kun "renser" og ikke opbygger et ekstra voks eller glanslag!

  Anbefalet blandingsforhold: 1: 100 = 10 ml koncentreret til 1 liter vand

  Ryst forsigtigt før brug!

  Den bedste måde at anvende skum på er med en doseringspumpe/skumlanse. Sprøjt et jævnt lag på køretøjet, og lad det virke i max 5 minutter. OBS: Skummet må ikke tørre ud! Vask efterfølgende køretøjet og skyl det grundigt med rigeligt vand. Må ikke anvendes under sollys.

  Opbevares utilgængeligt for børn! Skal transporteres og opbevares stående!

  Forårsager alvorlig øjenskade. Brug derfor øjenbeskyttelse!

  Ved kontakt med øjnene: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter - fjern eventuelle kontaktlinser. Søg straks herefter læge og medbring denne flaske/etiket!

  Ingredienser: <15-30% anioniske overfladeaktive stoffer, farvestoffer og parfumer (linalool, citral), benzisothiazolinoner, methylisothiazolinoner

  Bemærk: Den angivne advarsel henviser til koncentratet i den originale beholder, ikke til den færdige blanding!