EAN11045878

  RACOON RIM COAT - RIM SEALANT - FÆLGFORSEGLER 100ML

  Varenummer: 80 RIM-GLO-COA-01
  På lager
  Mærke: RACOON
  DKK 235,00
  Bestil om senest
  og få ordren sendt idag.

  RACOON RIM COAT - FÆLGFORSEGLER 100 ML

  Giver dine fælge dyb glans og en effektiv hydrofobisk overflade. Optimal beskyttelse dine fælge - Selv om vinteren!  Forseglingen forhindrer at vejskidt og bremsestøv ikke ”bider” sig fast på overfalden. Ved bruge af Rim Coat opløses snavset uden den store og krævende indsats. 


  Se mere

  Produkt forslag til dig

  RACOON FÆLGFORSEGLER 100ml

  Rim Gloss Coat - Fælge Forsegler

  Glimtende dyb glans og en effektiv hydrofobisk evne, som beskyttelse dine fælge - Selv om vinteren! Fælge forsegleren hjælper med at forhindre skade på fælgen! Forseglingen forhindre ikke vejskidt og bremsestøv - men med brug af Rim Coat opløses snavset uden den stor indsats og krævende manuel arbejde under din bilvask! Takket være vores nye nanoteknologi , opnår du en  skinnende glittende dyb glans af lakken, med en ekstraordinær hydrofobisk effekt!

  Ryst godt før brug! Vi anbefaler at bruge engangshandsker. Må ikke anvendes i direkte sollys eller på varme fælge!

  Påfør Racoon Rim Gloss Coat på en blød påføringsklud (ikke en mikrofiberklud ) og påfør den sparsomt med et let tryk i cirkulære bevægelser til den tørre og vær sikker på at alle kanter og hjørner for en del af produktet! Efter et par minutter polerer du det overskydende materiale med en blød mikrofiberklud til højglans flot lak opnås! Forseglingen er helt tør efter ca. 60 minutter ved normal temperatur. OBS må ikke udsættes for vand i denne periode.

  Opbevares utilgængeligt for børn! Opbevares på et køligt, og godt ventileret sted - Transporteres og opbevareres opretstående!  Brandfarlig væsker og dampe . Holdes væk fra varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Rygning forbudt!

  HVIS I ØJEKONTAKT: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter - fjern eventuelle kontaktlinser. Søg straks herefter læge og medbring denne flaske/etiket!. Vask hænderne grundigt efter brug.

  .Ingredienser: carbonhydrider, C9-C10, n-alkaner, isoalkaner , cyclener , <2% aromater