EAN5548749614621

  RACOON GLASS SHIELD PREMIUM SET - GLAS FORSEGLING

  Varenummer: 80 GLA-SHI-SET-01
  På lager
  Mærke: RACOONPartno: GLA-SHI-SET-01
  DKK 339,00
  Bestil om senest
  og få ordren sendt idag.

  RACOON GLASS SHIELD PREMIUM SET - GLAS FORSEGLING

  Den nye Racoon-glascoating er specielt udviklet til bilvinduer og tilbyder yderst enestående resultater hele året rundt! Det anbefales at forsegle ikke kun forruden, men også bagruden, sideruder og spejle.

  Belægningen kompenserer for glasfladens mindste ujævnhed og danner et helt usynligt, glat keramisk beskyttelseslag med lang levetid. Dette resulterer i en stabil hydrofob lotus effekt, og vandet kan ikke længere klæbe! Allerede ved 50 km/t "ruller" regndråber simpelthen af bilen, og brugen af vinduesviskere reduceres til et minimum. Også det nye skidt der samles på de behandlede glasflader er tydeligt nemmere at rengøre, med mindre tid og kræfter.


  Se mere

  Produkt forslag til dig

  Racoon GLASS SHIELD Full-Kit

  Racoon GLASS SHIELD har en holdbar beskyttelse, der varer op til to år! Trafiksikkerheden øges med en fri og bedre udsigt i regnvejr. Blændingseffekten er reduceret, og nattesynet er forbedret og om vinteren er det meget nemmere at afrime vinduerne! Anvendelsen af belægningen er ret simpel, dog skal man sørge for forsigtigt at rengøre overfladerne for at sikre en optimal kemisk binding. Stabiliteten og slidstyrken af belægningen afhænger nemlig af, hvor godt det er kemisk bindende. Det praktiske sæt indeholder alt hvad du behøver for en perfekt belægning.

  Kittet indeholder:

  • 30 ml Racoon GLASS SHIELD
  • 50 ml glass polish Racoon SHINY GLASS
  • 100 ml rengørings/affedtningsmiddel Racoon ALCOHOLIC
  • 2 nitrilhandsker
  • 5 viskose servietter til applikationerne
  • Detaljerede instruktioner


  Ingredienser: Propanol-2-ol

  Opbevares utilgængeligt for børn. Transporteres oprejst og opbevares på et køligt sted. Høj brandfarlig væske og dampe. Forårsager alvorlig øjenirritation. Kan forårsage døsighed og svimmelhed. Holdes væk fra varme / gnister / åben ild / varme overflader. RYGNING ER STRENGT FORBUDT. Brug øjenbeskyttelse og handsker!

  Ved kontakt med hud (eller hår): Skyl huden med vand. HVIS INDÅNDET: Få personen udi frisk luft med det samme og træk vejret roligt. HVIS I KONTAKT MED ØJNE: Skyl forsigtigt med vand i nogle minutter. Fjern kontaktlinser, hvis det er muligt. Hvis øjenirritation vedvarer: Søg lægehjælp. Hvis du føler dig utilpas, skal du ringe til et Giftlinjen på telefon: 82 12 12 12, eller din læge!