Nummerpladeopslag
Ny
  EAN5709255123506
  Vægt600g
  Rumfang0.00084375
  Bredde75mm
  Længde75mm
  Højde150mm

  Racoon wet shield mat 500ml

  Varenummer: 80 R-WETSM-00500
  På lager: 38
  Mærke: RACOONLEVERANDØR NR.: R-WETSM-00500
  DKK 159,00

  Racoon Wet Shield Gloss er Racoons svar på den perfekte wet coat - også kaldt ”skyllecoating”.
  Skyllecoating er en hurtig måde at beskytte din bils lak, så den opnår en super hydrofobisk overflade, som samtidig er ekstrem smudsafvisende. Lakken får den perfekte perleeffekt også kaldt ”wet look”. Denne coating efterlader også din bils lak klar og flot glansfuld.

  • Nem at bruge.
  • Forstærker glans, dybde og “smoothness” på din lak.
  • Skidt- og vandafvisende: Skidt og vand preller af beskyttede overflader.
  • Mindre aftørring: Mindre risiko for at tilføre lakken ridser, da den ikke skal på-/aftørres som en traditionel lakforsegler/voks.
  • UV-beskyttelse.


  For mere info - Klik her

  Produkt forslag til dig

  Racoon wet shield mat skyllecoating

  Racoon Wet Shield er utrolig nem at påføre og at arbejde med. Den holder forholdsvis længe, hvis du vasker bilen med en PH-neutral shampoo, som er skånsom for lakken og din coating.

  Vi anbefaler, at når du giver bilen Racoon Wet Shield, så skal lakken være så ren og glat som muligt - vask gerne bilen med Racoon Crazy Flamingo inden påføring. Eller gør bilen ren med en claybar, inden du giver en behandling. Sådan opnås den bedste effekt.

  Første gang du giver din bil Racoon Wet Shield, skal du spraye det på den våde og nyvaskede lak og derefter smøre produktet rundt med en fugtig vaskehandske eller klud. Herefter er det som med alle andre wet coats/skyllecoating, spray det på den våde lak og vask umiddelbart herefter af med vand - gerne med højtryk for bedste resultat.

  • Indeholder 500 ml, hvilket er nok til 2 behandlinger af en almindelig størrelse bil.