Nummerplade
Ny
  EAN8059519684449
  Vægt (Emb.)2200g
  Rumfang (Emb.)0.00999
  Bredde (Emb.)180mm
  Længde (Emb.)370mm
  Højde (Emb.)150mm

  HLR75 Mini polisher iBrid technology m. batteripakke

  Varenummer: 60 HLR75STB
  På lager: 2
  Mærke: RupesLEVERANDØR NR.: HLR75/STB
  DKK 4.750,00
  Bestil om senest
  og få ordren sendt idag.

  Rupes HLR75/STB Mini polermaskine med iBrid Technology 

  Dette indeholder ekstra batterier, så du ikke skal vente på opladning under poleringen! Den nye RUPES BIGFOOT HLR75 iBRID MINI POLISHER repræsenterer udviklingen af RUPES værktøjer med iBrid dual-power teknologi. Ideelt egnet til polering i kurver, konturer og kompakte rum, HLR75 iBrid Mini har en 12 mm kredsløb og Ø75 mm (3-tommer) bagplade for manøvredygtighed og præcis kontrol.

  I dette kit får du: 

  • 1x RUPES HLR75 Polermaskine på batteri
  • 2x 18 Volt Li-Ion batterier
  • 1x Hurtig batterioplader

  For mere info - Klik her

  Polermaskine med ekstra batterier fra Rupes HLR75STB

  Den nye RUPES BIGFOOT HLR75 iBRID MINI POLISHER repræsenterer udviklingen af RUPES værktøjer med iBrid dual-power teknologi. Ideelt egnet til polering i kurver, konturer og kompakte rum, HLR75 iBrid Mini har en 12 mm kredsløb og Ø75 mm (3-tommer) bagplade for manøvredygtighed og præcis kontrol.

  Det RUPES-patenterede iBrid Technology-koncept, som først blev vist på BigFoot iBrid Nano-værktøjsfamilien, øger proceseffektiviteten og optimerer brugeroplevelsen ved at give teknikere mulighed for at vælge den kraftplatform, der passer bedst til den specifikke situation eller applikation. Brug batteristrøm til ledningsfri drift, eller indsæt iBrid-strømadapteren og kør kontinuerligt på ledning. Ydelsen og ydeevnen af iBrid Mini er identisk uanset strømvalg takket være en specialiseret motorplatform designet, udviklet og fremstillet internt af RUPES.

  HLR75 har et revolutionerende design til poleringsverdenen i modsætning til noget andet poleringsværktøj set før. Ergonomi er blevet optimeret ved reimaging polerdesign. BigFoot HLR75 iBrid Mini Polermaskinen er yderst behagelig og nem at bruge i en række forskellige greb og håndstillinger. Det unikke design giver en utrolig manøvredygtighed og balance for at garantere præcise og effektive poleringsresultater, samtidig med at operatørens træthed minimeres.

  iBRID TEKNOLOGI

  Innovativ iBrid-teknologi gør det muligt at konfigurere RUPES iBrid-værktøjsserien til at køre på enten batteri eller ledning. I modsætning til værktøj, der kun er batteri eller kun med ledning, giver iBrid værktøj operatøren mulighed for at vælge deres foretrukne kraftplatform eller skifte fra en strømkilde til en anden. Ydeevnen er identisk uanset strømkilde.

  DESIGN OG ERGONOMI

  Dybdegående undersøgelser og forskning i ergonomi har resulteret i en genskabt formfaktor for polerværktøj. Moderne linjer og nøje gennemtænkte håndstillinger kombineres med exceptionel teknisk kvalitet for at skabe en polermaskine, der ændrer måden, vi ser på værktøjsdesign, og hvad vi forventer af brugerkomfort. At skabe en højglans glans har aldrig føltes bedre.

  MAKSIMAL FLEKSIBILITET

  HLR75 er perfekt til polering på buede overflader eller kompakte områder, hvor polermaskiner i fuld størrelse ikke er effektive eller sikre. De små værktøjsdimensioner, 12 mm orbital slaglængde og Ø75 mm (3-tommer) bagplade gør det muligt for iBrid Mini at maksimere effektiviteten og effektiviteten af poleringsoperationer, især på nutidens komplekse moderne bildesigns.

  ELEKTRONISK HASTIGHEDSKONTROLMODUL

  Hastighedsvælgeren er meget synlig og nem at justere. Det giver operatøren mulighed for at vælge eller ændre hastigheden på polermaskinen uden at afbryde påføringsprocessen.

  GASHÅNDTAG

  Afledt af aktuatorhåndtag, der almindeligvis ses på pneumatiske værktøjer, giver det ergonomiske og gummibelagte håndtag med variabel hastighed præcis kontrol og fuld operatørkomfort, samtidig med at det tilføjer et lag af sikkerhed, der vil deaktivere værktøjet, hvis det tabes eller glider ud af operatørens greb.

  BATTERI OG BATTERILADNING

  Lithium-ion battericeller (18V 2,5Ah) med LED-indikatorer viser ladeniveauet med et tryk på en knap. En fuld opladning giver mulighed for mellem 35 og 45 minutters kontinuerlig driftstid.
  HLR75 iBrid Mini batterioplader er specialdesignet til at passe til iBrid Minis unikke batteripakkesystem. Ladestationen angiver ladestatus ved hjælp af integrerede LED-lys og giver 100 % opladning fra nul til fuld på cirka 35 minutter.