Nummerpladeopslag
  EAN8018080251764
  Vægt200g
  Rumfang0.00075
  Bredde75mm
  Længde200mm
  Højde50mm

  Cellularline executive bt headset bluetooth

  Varenummer: 24 101633
  På lager: 18
  Mærke: CELLULARLINELEVERANDØR NR.: 101633
  DKK 499,00

  Cellularline model EXECUTIVE - smart og elegant headset i læderlook.

  Mikrofonen har indbygget "clear voice"-teknologi, hvilket sikrer, at stemmer gengives mere præcist og klart, og dermed generelt hæver samtalens kvalitet. Designet så det kan anvendes i både højre og venstre øre. Svarknap samt knapper for lydstyrke op og ned.

  Fuldt opladet giver headsettet 6 timers taletid og 100 timers standbytid. Der medfølger et mikro-USB-kabel til opladning. Parres nemt med alle modeller af mobiltelefoner med Bluetooth.

  • Clear Voice teknologi
  • Multifunktionsknap
  • 6 timers tale eller 100 timers standby
  • Medfølgende mikro-USB-ladekabel.

  For mere info - Klik her

  Produkt forslag til dig

  CELLULARLINE EXECUTIVE BT HEADSET

  Cellularline har produceret et yderst elegant business headset i sort læder. Takket være volumen og multifunktionsknappen på selve headsettet, får du optimal frihed til at lytte til musik helt uafhængigt af at have telefonen i hænderne. 

  Den indbyggede Clear Voice teknologi i mikrofonen gør lyden fra stemmer mere præcis og klar. Dermed forbedres samtalens kvalitet, hvad enten du sidder derhjemme eller er på farten. Headsettet har op til 6 timers taletid og imponerende 100 timers standbytid. Derudover medfølger selvfølgelig også et Micro-USB-ladekabel til enheden.

  Håndfri telefoni har mere fokus end nogensinde. Alle lande i Europa har nu regler, der forbyder håndholdt mobiltelefon under kørslen. I Denmark giver det nu en bøde på kr. 1.500,- samt et klip i kørekortet. Så først og fremmest for egen og andres sikkerhed, for komforten og altså også for pengepungen giver det god mening at investere i gode produkter til håndfri telefoni.

  Specifikationer:

  • Clear Voice teknologi
  • Multifunktionsknap
  • 6 timers tale eller 100 timers standby
  • Medfølgende micro-USB-ladekabel.