Nummerpladeopslag

HOPPER


HOPPER

HOPPER - Trafikalalarm

Få trafikmeldinger og undgå fartbøder

Hopper trafik-app gør brug af avancerede algoritmer, der sikrer at du kun bliver alarmeret på det vejstykke, hvor fartkontroller er placeret. Det vil sige at du, modsat andre eksisterende løsninger, undgår fejlalarmer fra andre veje.

Hoppers mission er at omdanne personlig transport med et strikt fokus på trafiksikkerhed, miljøvenlige løsninger og en overlegen brugeroplevelse.

UNDGÅ FEJLALARMER FRA ANDRE VEJE

Hopper trafik-App gør din køretur nemmere, mere sikker og gnidningsfri, Hopper viser ikke alarmer defineret udfra afstanden i en radius, men viser derimod KUN fartkontroller hvis du er bevæger dig på det vejstykke hvor fartkontrol eller lignende er placeret.

 

Eksisterende løsninger giver
fejlalarmer, da de alarmerer
indenfor en upræcis radius.
Hopper alarmerer KUN på det
vejstykke, hvor fartkontrollen er
placeret.

DANMARKS MEST EFFEKTIVE NETVÆRK

Hopper har det mest effektive netværk af indmeldte fotofælder. Foruden Hoppers egne brugere stammer indmeldingerne fra brugerne af de øvrige trafikalarmer på markedet: Saphe, Ooono, Beam m.fl., som Hopper kan integrere med.

FARTGRÆNSE

Vidste du, at din bil ikke viser dig den korrekte hastighed i instrumentbrættet? I appen kan du altid se din præcise hastighed. Se den aktuelle fartgrænse og hold den op imod, hvor hurtigt du egentlig kører. På den måde vil du altid være oplyst og dermed forbedre trafiksikkerheden

ALARMER

Du vil blive alarmeret visuelt og via lyd cirka 1100 meter i forvejen, når du nærmer dig en fartkontrol (rød) eller en stærekasse (blå). Aktivér bløde alarmer (gul) og bliv varslet i områder, hvor der historisk set hyppigt har været fartkontrol.

Brug Hopper i hele verden

Produktet har en lang række features, hvoraf en af de vigtigste er fuld navigation i hele verden, baseret på kortmateriale og datasæt leveret af Mapbox Inc.

Undgå fartbøder og køb Hopper i dag!