Nummerplade
Snekæder til alufælge - Stort udvalg af snekæder til alufælge

Producent

5

Varebeskrivelse

5

Stålkæder "Premium" alufælge

Det er ikke til at vide, hvornår det hårde vintervejr rammer Danmark. Med et sæt Weissenfels ”Premium” stålkæder til alufælge (kan også bruges til stålfælge) i bagagerummet, kan du altid hjælpe din bil gennem snemasserne. Kører du og din familie på vinterferie i andre lande, er der ofte lovkrav om, at snekæder SKAL medbringes.
Weissenfels Clack & Go Prestige er ”Premium” stålkæder udviklet specielt til brug på alufælge. De har blandt andet beskyttende gummi på bagsiden af alle beslag, så fælgene ikke bliver ridset. Kæderne er i en eksklusiv sort farve, og de er fremstillet i en kraftig og brugervenlig kvalitet med selvspændende egenskaber, hvilket betyder, at du ikke skal ud og stramme kæderne op med jævne mellemrum. Alle ”Premium” stålkæder til alufælge i Weissenfels sortimentet er forsynet med eksisterende europæiske godkendelser. Du skal med andre ord ikke forholde dig til, om du kører i Danmark, Østrig, Norge, Frankrig eller andre lande i Europa.
Snekæderne leveres i en praktisk opbevaringskasse med to styk, der monteres på det trækkende hjulsæt.

Find den rigtige snekæde til din bil.

Hvis du har din bils dækstørrelse, kan du også benytte shoppens søgefelt til at finde en snekæde som passer til netop din bil, du taster blot størrelsen ind i denne form 215/65-16 eller 205/55-16

Skulle du mod forventning, ikke finde den rette snekæde til din bil, er du meget velkommen til at kontakte os.