Snekæder

Her på siden finder du et stort udvalg af snekæder, der passer mange forskellige dækstørrelser, fra kendte mærker som Easy Grip fra Michelin og italienske Weissenfels, der laver stålkæder både til alu- og stålfælge. De fleste er TÜV og Ö-norm godkendte, så de er godkendt til kørsel i både Tyskland og Østrig.
Snekæder er mange steder i Europa påkrævet, når man begiver sig ud på vintervejene og gennem snedækkede bjergpas. Det er også din egen og din families sikkerhed, der står på spil, hvis dine vinterdæk ikke længere er nok til at holde bilen på ”rette vej”. Så det er en god investering at købe de rigtige snekæder i den rigtige dækstørrelse, så du undgår bøder eller uheld på vinterferien.
Du kan også købe smarte snesokker til din bil, som er lavet i et specielt stofmateriale, der skaber større friktion mellem hjul og underlag. Snesokkerne er enkle at montere og TÜV-godkendte.
Uanset hvilken løsning, der passer bedst til dit behov, er det en god idé at kontrollere bilens instruktionsbog, om der er forbehold mod snekæder.