Vossen fælge - Vi forhandler Vossen Wheels fælge som CVT og CV3 m.fl.

Producent

790

Vossen fælge

VOSSEN Fælge

Vossen Wheels er et af de mest anerkendte brands indenfor alufælge og var desuden pionerer for den konkave fælg, der er en af tidens hotteste trends på markedet. Vossen Wheels har desuden mere end 30 års erfaring med produktion af fælge, og er dedikeret til missionen om at levere intet mindre end markedets bedste og mest innovative produkter. For at opnå dette resultat bruges nye, højteknologiske produktionsmaskiner efterfulgt af polering og klargøring i hånden. Dette ses tydeligt i deres fælge, som på en og samme tid er afdæmpede og rå, konservative og moderne, og innovative og klassiske. Så uanset om du mangler nye alufælge til din gamle BMW eller spritnye Porsche, så er Vossen et oplagt valg. Klasse og kvalitet fornægter sig simpelthen bare ikke. Vossen Wheels Alufælge fås fra 19” til 22” og i bredder fra 8” helt op til 12,5”, og i en række modeller.

Hvis du er ligeså begejstrede, som vi er, så vil du sikkert kunne få en masse tid til at gå med at kigge denne kategori igennem.

Filtrer disse fantastiske alufælge efter diameter:

 - Vossen 19"

 - Vossen 20"

 - Vossen 21"

 - Vossen 22"


Bemærk: Fælge billederne viser normalt kun et design billede af den pågældende fælg, og ikke nødvendigvis forskellighederne i fælg mål, indpresning, fælg diameter, bredde, bredde af fælgkant, konkavitet m.m.
Skulle du have brug for yderligere information om bestemte fælge, tøv ikke med at kontakte os