Nummerplade

Vælg den rigtige cykelholder til bilen


Hvilken cykelholder skal man vælge

Der findes mange forskellige cykelholdere til bil, og det kan derfor være svært at finde ud af hvilken man skal vælge. Så her har vi lavet et overblik over mulighederne.

Forskellige monteringsformer

Hos Biludstyr.dk har vi 3 overordnede grupper af cykelholdere, så der er en til næsten alle biler. Hos os finder du cykelholder til anhængertræk, cykelholder til bagklap og cykelholder til tag. Det er derfor muligt at finde en cykelholder til bilen, selv hvis den ikke har anhængertræk.

Forskellige størrelser

Hvilket behov har du til en cykelholder? Skal hele familien på tur, eller skal cykelholderen bruges når du skal ud og køre mountainbike? Hos Biludstyr.dk finder du cykelholdere der kan bære helt op til 4 cykler. Der er cykelholdere til 1, 2, 3 og 4 cykler, så du kan vælge lige præcis den størrelse du har brug for.  

Hvilken cykelholder passer til dig

Har du en bil uden anhængertræk eller uden tagbøjler til rådighed, er en cykelholder til montering på bagklappen en god løsning. Et oplagt valg til små biler, eller hvis du ikke bruger din cykelanhænger så tit. Vælg den rigtige Cykelholder til bagklap.

 

Hvis du har anhængertræk på din bil, er det oplagte valg at vælge en cykelholder der kan monteres der på. Det er også et praktisk valg hvis du skal transportere flere cykler, og det er nemt at sætte cyklerne på og tage af igen. Vælg den rigtige Cykelholder til anhængertræk

 

Fordelen ved at vælge en tagmonteret cykelholder, er at du har fri adgang til bagagerummet på din bil. Dette er en god løsning hvis du skal på kør selv-ferie, og skal have din cykel med, samtidig med at du skal have let adgang til bagagerummet.
Vælg den rigtige Cykelholder til tag

Til visse cykelholdere og bagagebokse er en 3. nummerplade nødvendig, da det er lovpligtigt at bruge en ekstra nummerplade, hvis den bagerste nummerplade er helt eller delvist dækket. Den 3. nummerplade skal have en rød skrift og koster 110 kr.  Du kan på linket her, bestille 3. nummerplade fra skat. Følg guiden på Skats hjemmeside, til hvordan du bestiller den 3. nummerplade og monter den på din cykelholder.

SKAT HJEMMESIDE


Bemærk: Alle anvisninger i vores vejledninger og HowTo sider, er med det forbehold at du altid som bruger skal gøre dig bekendt med anvisninger hos producenten, både hvad angår produktet, men og i forhold til evt. anvisninger fra producenten af det køretøj/produkt, som det omhandlende produkt/vejledningen skal benyttes til eller sammen med.


Alle informationer på disse sider er udelukkende vejledende, og Avant Denmark A/S - Biludstyr.dk kan ikke drages til ansvar for hverken holdninger eller anvisninger i de tilknyttede dokumenter.