Nummerplade
Bakkamera - Køb bakkamera til bil, varevogn m.v. online

Bakkamera

På biludstyr.dk finder du et stort udvalg i bakkameraer til bil, campingvogn, autocamper og lastbiler.

Vi har bakkamera med skærm, i komplette sæt hvor alt indgår, bakkamera på nummerpladeholderen, så man slipper for at lave huller i bilen for at montere, vi har bakkameraer som er special tilpasset til forskellige bilmodeller, f.eks. til montering i stedet for bilens originale nummerplade lys.

Vi har også et bredt udvalg i bakkamera interfaces til biler med multimedieskærm, som gør det muligt at få et efter monteret bakkamera koblet sammen med bilens originale bilradio, og der få vist billedet som kommer fra kameraet. Samt trådløse bakkameraer med skærm, som er ideelt til installation i ethvert køretøj.

Bakkamera til et hvert formål

Vi har bakkamera med skærm, i komplette sæt hvor alt indgår, bakkamera på nummerpladeholderen, så man slipper for at lave huller i bilen for at montere, vi har bakkameraer som er special tilpasset til forskellige bilmodeller, feks til montering istedet for bilens originale nummerplade lys.
Vi har også et bredt udvalg i bakkamera interfaces til biler med multimedieskærm, som gør det muligt at få et efter monteret bakkamera koblet sammen med bilens originale bilradio, og der få vist billedet som kommer fra kameraet.

Bakkamera til Varevogn

Bakkamera til Personvogn

Bakkamera til Autocamper

Bakkamera til Lastbil