Nummerplade

Avant - Scan & bestil App


Gør indkøbene hurtigere og nemmere

Vi har gjort det super nemt hurtigt at genbestille populære varer fra dine hylder. 

Med Avant Scan & Bestil app kan du gå en tur i din butik eller på dit lager med din smartphone eller tablet i hånden og scanne de varer, du ønsker nye forsyninger af.

Avant Scan & Bestil er udviklet for, at du som kunde har let og hurtig adgang til hele Avant Denmark - biludstyr.dk's sortimentet.

Så nemt er det

Hent Avant app'en i App Store eller Google Play.

  1. Start med at logge ind under "Konto".
  2. Scan stregkoden på din første vare eller en hyldeforkant, og læg varen i kurven. Så har du sat gang i din indkøbstur.
  3. Check ud, når du er færdig med dine indkøb.

Du kan selvfølgelig også søge på varer, som du plejer på biludstyr.dk og oprette favoritlister, så næste bestilling går endnu hurtigere.

Har du spørgsmål til et specifikt produkt, kan du også scanne varen og finde oplysningerne i app'en.

Kan du ikke finde svaret, klikker du bare på "Ring op"-knappen i toppen, så får du hurtigt kontakt til vores kundeservice.

Brug Avant Scan & Bestil - og oplev hvor hurtigt dine indkøb bliver endnu nemmere.

Hvad betyder ikonerne?


Ring til kundeservice


Scan og se vare


Login på din konto


Scan og læg direkte i kurv


Bemærk: Alle anvisninger i vores vejledninger og HowTo sider, er med det forbehold at du altid som bruger skal gøre dig bekendt med anvisninger hos producenten, både hvad angår produktet, men og i forhold til evt. anvisninger fra producenten af det køretøj/produkt, som det omhandlende produkt/vejledningen skal benyttes til eller sammen med.


Alle informationer på disse sider er udelukkende vejledende, og Avant Denmark A/S - Biludstyr.dk kan ikke drages til ansvar for hverken holdninger eller anvisninger i de tilknyttede dokumenter.