Nummerplade

Find det rigtige bakkamera til bilen
Hvilket bakkamera passer til min bil?

Når du skal have et bakkamera til din bil, er det vigtigt at vælge det rigtige. Der findes trådløse bakkameraer, både til almindelig personbil, campingvogn og autocampere. Der findes også special tilpassede bilkameraer, der kan være nødvendige til bestemte biler eller andre transportmidler - modsætning til de universelle bakkameraer, som kan sættes på næsten alle biler.

Hos Avant Denmark A/S, kan du på vores webshop biludstyr.dk finde over 200 forskellige bil- og bakkameraer. Her kan du ved hjælp af nummerplade søgning, finde præcis det bakkamera der passer til din bil. Vi tilbyder trådløst bakkamera med skærm, såvel som uden. Med i sine overvejelser, skal man tænke over om ens bil allerede har en multimedieskærm, hvor man kan købe et bakkamera med mulighed for at tilslutte til skærmen. 

Hvilke overvejelser skal du gøre?

  • Hvilken type bilkamera skal du have? Skal det være trådløst eller med ledning?
  • Har din bil en integreret multimedieskærm, så skal du have et bakkamera uden. 
  • Skal det være med integration til nummerpladeholderen, så du slipper for at skulle lave huller i bilen.
  • Hvilket interface foretrækker du til bakkameraet?
  • Hvor skal kameraet monteres?

 Bakkamera

Hvad skal bilkameraet bruges til og hvordan kobler jeg det til?

Formålet med et bakkamera, er at kunne se hvad der er bag bilen, campingvognen eller autocamperen. Det hjælper dig med at få et større overblik og give dig en mere sikker kørsel, så du undgår uheld ved parkering eller når du skal bakke din bil. Det er derfor en god investering. Der findes bakkameraer der passer til personbiler, som før beskrevet. Men der findes også bakkameraer, til både campingvogne og autocampere.

Bakkameraet kan fastsættes flere forskellige steder. Det er derfor vigtigt, at tage udgangspunkt i hvordan produktet skal monteres på bilen. Som udgangspunkt, så kan bakkameraerne blive tilkoblet alle typer af personbiler og autocampere - dog skal man læse specifikationerne, for at se om det enkelte produkt passer til ens bil.

Er du i tvivl om noget angående dit køb af bakkamera, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Kontakt os her.


Bemærk: Alle anvisninger i vores vejledninger og HowTo sider, er med det forbehold at du altid som bruger skal gøre dig bekendt med anvisninger hos producenten, både hvad angår produktet, men og i forhold til evt. anvisninger fra producenten af det køretøj/produkt, som det omhandlende produkt/vejledningen skal benyttes til eller sammen med.


Alle informationer på disse sider er udelukkende vejledende, og Avant Denmark A/S - Biludstyr.dk kan ikke drages til ansvar for hverken holdninger eller anvisninger i de tilknyttede dokumenter.