Nummerplade
Alufælge - Køb aluminiums fælge Top kvalitet / design

Alufælge

Alufælge

Flotte Alufælge til bilen 

Hos Biludstyr.dk mener vi, at alufælge på din bil er så vigtige, at vi tilbyder nogle af markedets fedeste fælge fra BBS, Rautamo og Vossen, der vil få din bil til at fremstå som en af de flotteste i byen. Alufælge vejer derfor betydeligt mindre end stålfælge, er utrolig holdbare og kan i visse tilfælde forbedre bilens styrepræcision og acceleration.  

Alufælge

Med dine alufælge giver du din bil et personligt og unikt præg. Desuden, så er dine hjul meget vigtige for helhedsindtrykket af din bil. Prøv at forestil dig en Ferrari eller Porsche med stålfælge og hjulkapsler - kønt syn?

Hos Avant Denmark mener vi, at ”skoene” på din bil er så vigtige, at vi tilbyder nogle af markedets fedeste fælge fra BBSRautamo og Vossen, der vil få din bil til at fremstå som en af de flotteste i byen.

Udseendet er dog ikke den eneste fordel ved at vælge vores alufælge. Oprindeligt blev denne type fælg designet til brug i racerløb. Alufælge vejer derfor betydeligt mindre end stålfælge, er utrolig holdbare og kan i visse tilfælde forbedre bilens styrepræcision og acceleration.  

Når du køber dine nye BBSRautamo eller Vossen alufælge hos Avant Denmark, skal du være opmærksom på, at ikke alle modeller og størrelser lovmæssigt kan monteres på din bil. Er du i tvivl om, hvilke størrelser du må montere, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan finde lige netop det produkt, der passer til dig!