Nummerplade
Find den rigtige lader til din elbil på biludstyr.dk

Lader til elbil

Testvindende ladeløsninger til elbiler

DEFA er Nordens førende leverandør af komplette ladeløsninger til elbiler til boliger, boligselskaber og lejlighedskomplekser, virksomheder og offentlige parkeringsanlæg.

DEFA's løsninger baserer sig på testvindende ladeteknologi og er et trygt og sikkert valg - både til hjemmet og virksomheden.

Læs mere om mulighederne her

LADER TIL ELBILBedst i test af hjemmelader til elbil

Hvordan er det lige, man får valgt den rigtige ladestation til hjemmet?

For at hjælpe sine 20 millioner medlemmer med netop det gennemførte Europas største uafhængige bilorganisation, tyske ADAC, en omfattende test af 12 førende europæiske mærker inden for elbilladning.

DEFA eRange Uno elbillader klarede sig bedst i testen!

ADAC’s test rangerede laderne i kategorierne sikkerhed, pålidelighed og brugervenlighed. Testpanelet bestod bl.a. af installatører, der vurderede, hvor lette stationerne var at installere, og hvor sikker løsningen var.

DEFA eRange Unos (produktnavn i test ABL eMH1) ladeteknologi blev vurderet som den bedste, både når det gælder pålidelighed og sikkerhed og fik også den bedste samlede score.

Læs også: Test av elbilladere avslører store kvalitetsforskjeller (Dinside.no)

Testen blev gentaget af ADAC’s østrigske søsterorganisation, ÖAMTC, og her blev resultatet det samme.

Se resultaterne fra Østrig i ÖAMTC’s elbilladertest (på Tysk)

Du kan derfor trygt vælge DEFA eRange Uno.

Optimeret løsning med adgangsstyring

Siden ADAC-testen af eRange Uno har DEFA foretaget yderligere forbedringer af deres løsninger og tjenester.

De har nu lanceret deres mest komplette ladestation til brug i hjemmet eller på arbejdspladsen – eRange IQ.

Ud over testvindende brugervenlighed og sikkerhed giver IQ dig den hurtigst mulige opladning, app-styring og firmabilløsning.

Hvis opladeren er forbundet til internettet og DEFA's CloudCharge-app kan du styre, hvem der kan bruge elbilladeren (familie, venner, medarbejdere). Du vælger selv, om du vil have et åbent anlæg eller adgangsstyring. Uanset hvad, kan besøgende nemt få adgang til ladestationen.

Med appen kan du fastsætte kilowattpriser, aflæse forbruget og dokumentere udgifterne til opladning af en firmabil.

Oplad to biler på én gang

DEFA eRange Duo er bygget på den samme testvindende teknologi som eRange Uno, men har to udtag og er perfekt til ejere med flere elbiler til opladning.

eRange Duo kan kombineres med fuld dynamisk effektudligning, så du får den hurtigst mulige opladning af begge dine biler. Det betyder, at du kan oplade ved fuld effekt, når det resterende forbrug er lavt, f.eks. aften, nat og formiddag. Samtidig er al kapaciteten til rådighed i boligen, når du har brug for det der. Fuld frihed og fleksibilitet, uden en dyr investering i øget strømforsyning. Hovedsikringen er naturligvis også beskyttet.

Tjen penge på opladning

Få et fleksibelt anlæg ved din virksomhed - tilpasset dine medarbejdere, kunder og besøgende

Ved at føje anlægget til vores ladenetværk CloudCharge Community kan du nemt gøre det tilgængeligt for betaling under eller uden for arbejdstid.

Du kan selv sætte prisen pr. minut eller kilowatttime og få fuld kontrol over forbruget via CloudCharge-systemet. Brugerne betaler nemt via deres egen app. Du sætter selv prisen, og du beholder markedets højeste andel af omsætningen.

Læs mere om DEFA's fleksible løsninger til virksomheder her>>