Nummerplade
Kabinerens bil - Vi forhandler kabinerens til biler

Kabinerens og kabinepleje

rens af kabine og sæderens af bilsæder

Her finder du produkter til alt indenfor rensning af bilsæder og indvendig bilpleje. Om du mangler produkter til tekstilrens, sæderens, læderpleje eller vinylrens så finder du det her i vores shop. Vi forhandler kvalitetsprodukter til at kunne rengøre hvert enkelt hjørne af bilen indvendig. Vi har også produkter til rengøring af stof bilsæder og til kabine rens. Se vores store udvalg af kvalitetsprodukter nedenfor. 

En ren bil er altid en fornøjelse at se på og køre i – dette gælder ikke mindst også i kabinen. En rengøring med kabinerens giver bilen et løft, og giver interiøret et nyt liv – helt som da bilen var ny. En jævnlig kabinepleje gør det nemt at vedligeholde bilen og gør enhver køretur til en fornøjelse.
Under kategorien kabinerens og kabinepleje finder du alt indenfor rens og pleje – lige fra rens af airconditonanlægget til pleje af dørsider og sæder. Mangler du ideer og vejledninger til produkterne, finder du også disse under de forskellige varer. Der er ingen undskyldning for, at bilen ikke også er ren indvendig.