Nummerplade

Støjdæmpning varevogn


Støjdæmpning i varevognen

Vil du have højnet din køreglæde når du er på vejen? Så er CTK's støjdæmpningsløsninger noget for dig. Produkterne er skabt til at reducere støjniveauet i din varevogn betydeligt, hvilket ikke kun giver en mere behagelig køreoplevelse, men også mindsker risikoen for træthed og hovedpine hos føreren. Endnu en bonus er betragteligt bedre lyd i varevognens højttalere ved støjdæmpning af dørene. Ved at investere i CTK's støjdæmpning får du ikke blot en mere støjsvag køretur i bilen, men også en markant forbedret komfort bag rattet.

 

Hvorfor vælge støjdæmpning til varevognen?

Det er en rigtig god ide at benytte støjdæmning i din varevogn, hvis du eksempelvis oplever et forhøjet støjniveau i kabinen. Støjen kommer typisk fra dæk, vind og motor, og kan skabe en voldsomt irriterende støj. Vores erfaringer siger os, at man kan reducere støjen betragteligt ved at lyddæmpe varevognen. CTK tilbyder et stort sortiment af støjdæmpning til bilen. Se dem herunder:

  • Den vibrationsdæmpende støjdæmpning er for dig, der gerne vil dæmpe resonans, raslelyde og vejstøj og dermed få en bedre køreoplevelse.
  • Akustisk støjdæmpning bruges til dæmpning af refleksioner, resonanser med mere og dæmper ikke kun motor- og vejstøj, men kan også virke varme- og kuldeisolerende.
  • Vibrations- og akustisk støjdæmpning eller lyddæmpning bruges typisk i kombination med hinanden, hvor der eksempelvis i døre først monteres en vibrationsdæmper og derefter en akustisk dæmper.

 

  

Hvordan monterer du støjdæmpning i varevognen?

Når du monterer støjdæmpning i varevognen, har du brug for en metalrulle, kniv samt et par handsker, da især det vibrationsdæmpende materiale har skarpe kanter) Ved at bruge metalrullen, fjerner du luftboblerne på undersiden af pladen, når du påfører den. På den måde sikrer du dig også, at der ikke dannes kondens, som i sidste ende kan lede til rustdannelser.

 

 

Hos Avant Denmark har vi lavet vores støjdæmpnings pakker i 6 forskellige versioner:

 

Ved at have disse muligheder, kan man selv vælge hvor meget man vil gøre ud af at støjdæmpe sin varevogn. Ønskes special løsninger, laver vi selvfølgelig også det. Produkterne kan også købes i løst vægt.

Tjek mulighederne ud på vores nummerpladeopslag ude til højre, og se om vi har en pakkeløsning til netop din varevogn. Hvis ikke, finder vi også en løsning på dette. Vi har mange variationer og muligheder, og kan sammensætte det du ønsker med vores produkter.


Bemærk: Alle anvisninger i vores vejledninger og HowTo sider, er med det forbehold at du altid som bruger skal gøre dig bekendt med anvisninger hos producenten, både hvad angår produktet, men og i forhold til evt. anvisninger fra producenten af det køretøj/produkt, som det omhandlende produkt/vejledningen skal benyttes til eller sammen med.


Alle informationer på disse sider er udelukkende vejledende, og Avant Denmark A/S - Biludstyr.dk kan ikke drages til ansvar for hverken holdninger eller anvisninger i de tilknyttede dokumenter.