Nummerplade
Dashcams - Find det bedste dashcam til bilen på biludstyr.dk

Producent

12
1
4
1
1

varetype

4

Dashcam

Frontrude kamera

Dashcam

Vi har et bredt udvalg i dashcam - bilkamera til bilens frontrude, vi har dashcams, hvor det primære formål er at optage, hvad der sker foran bilen. Vi har også dashcams som har laneassist (vognbane assistent), afstandskontrol til forankørende og mange andre smarte og sikkerhedsfremmende funktioner f.eks. kollisionsadvarselssystem og parkeringsassistent. Vi tilbyder også dashcams med GPS, som du kan finde her. Dashcam montering er oftest et beslag der følger med og i nogle tilfælde et værktøj til at gemme ledningerne af vejen. Har du brug for hjælp til at finde det bedste dashcam til bilen, kontakt os.

Se mere om dashcam klik her

DASHCAM

Frontrude kamera

Dashcam til bilen

dashcam opdtager

Et bilkamera til forruden, også kaldet Dashcam, optager normalt ud gennem foruden på bilen. Den optager det, der foregår foran bilen. De fleste dashcams kan indstilles, så de selv starter med at optage, når bilen starter eller kommer i bevægelse.

Næsten alle Dashcams kan optage i loop, hvilket vil sige, at den fylder det monterede SD-kort op, og når det er fyldt slettes den ældste optagelse i en uendelighed. Kører du mange og lange ture, anbefaler vi så stort et SD-kort som muligt.

Når du indstiller opløsningen, der skal optages med, bør du også overveje, hvad du skal bruge optagelserne til, for jo højere opløsning, des større krav er der til både SD-kortets størrelse, men også hurtighed, såkaldt MB/sek. der kan overføres på kortet.

Kabine bilkameraer

dashcam til kabine overvågning

Nogle Dashcams kan tilsluttes et eller flere ekstra kameraer, som kan monteres i bilens bagrude, eller i kabinen, f.eks. hvis der skal optages passager, f.eks. ved taxakørsel, eller til at optage børn på bagsædet, som samtidig kan vises på skærmen foran i bilen.

Dashcams med advarsel for vognbaneskift

Dashcams med vognbane skift advarsel

Kameraer til foruden som kan detektere striberne på vejen, og derved advarer om vognbaneskift.

Dashcams med kollisions detektor

dashcam med collision warnings

Detektere om der er en bil som bremser foran og kan give advarsel om en farlig situation

Detektion af forankørende bil i bevægelse

dashcam med bevægelse

Hvis du holder i en kø, eller for rødt lys, så kan kameraet give besked når den forankørende bil begynder at køre.Har du brug for hjælp til valg af kamera til bilen, er du velkommen til at kontakter vores specialister, som gerne vejleder så du får et kamera som passer til dit behov.