Nummerplade
Dashcams - Find det bedste dashcam til bilen på biludstyr.dk

Producent

15
1
4

Dashcam

Frontrude kamera

Dashcam

Et dashcam er et bilkamera til bilens frontrude eller til montering bag på bilen. Et dashcam optager hændelser i trafikken under kørsel og aktivitet omkring bilen, når den holder parkeret. Optagelserne kan bruges som digitalt bevis i tilfælde af trafikulykker, påkørsel, tyveri, hærværk eller under andre særlige omstændigheder af interesse for politiets efterforskning.

Vi har et bredt udvalg i dashcams. Vi har dashcams, hvor det primære formål er at optage, hvad der sker foran bilen. Vi har også dashcams som har laneassist (vognbane assistent), afstandskontrol til forankørende og mange andre smarte og sikkerhedsfremmende funktioner f.eks. kollisionsadvarselssystem og parkeringsassistent. Vi tilbyder også dashcams med GPS, som du kan finde her.

Dashcam monteres oftest med et beslag, der følger med og i nogle tilfælde et værktøj til at gemme ledningerne af vejen. Har du brug for hjælp til at finde det bedste dashcam til bilen, kontakt os her.

Se mere om dashcam klik her

DASHCAM

Frontrude kamera

Dashcam til bilen

dashcam opdtager

Et bilkamera til forruden, også kaldet dashcam, optager normalt ud gennem foruden på bilen. Den optager det, der foregår foran bilen. De fleste dashcams kan indstilles, så de selv starter med at optage, når bilen starter eller kommer i bevægelse.

Næsten alle Dashcams kan optage i loop, hvilket vil sige, at den fylder det monterede SD-kort op, og når det er fyldt slettes den ældste optagelse i en uendelighed. Kører du mange og lange ture, anbefaler vi så stort et SD-kort som muligt.

Når du indstiller opløsningen, der skal optages med, bør du også overveje, hvad du skal bruge optagelserne til, for jo højere opløsning, des større krav er der til både SD-kortets størrelse, men også hurtighed, såkaldt MB/sek. der kan overføres på kortet.

Bagkamera og kabinekamera

dashcam til kabine overvågning

Nogle dashcams kan tilsluttes et eller flere ekstra kameraer, som kan monteres i bilens bagrude eller i kabinen. Et bagkamera registrer bevægelser, der finder sted bag dit køretøj. Mens et kabinekamera kan bruges til at optage, hvad der foregår i kabinen, f.eks. som en sikkerhed for chaufføren ved taxakørsel.

Dashcams med advarsel for vognbaneskift

Dashcams med vognbane skift advarsel

Dashcams med laneassist er kameraer til foruden, som kan detektere striberne på vejen og derved advare om uhensigtsmæssigt vognbaneskift.

Dashcams med kollisionsdetektor

dashcam med collision warnings

Dashcams med kollisionsadvarselssystem kan detektere, om den forankørende bil bremser og dermed give advarsel om en potentiel farlig situation.

Detektion af forankørende bil i bevægelse

dashcam med bevægelse

Hvis du holder i en kø, eller for rødt lys, så kan kameraet give besked når den forankørende bil begynder at køre.

Ekstra tyverisikring ved hjemmet

Et dashcam er ikke bare er din sikkerhed på vejen. Det kan også gøre gavn som ekstra tyverisikring ved din bolig.

Har din bil monteret et dashcam, kan det vise sig at være et godt efterforskningsværktøj for politiet ved tyveri eller under andre særlige omstændigheder. Tyve, der bryder ind i din bil eller din bolig vil blive fanget af kameraet i det øjeblik, de lusker forbi bilen eller flygter fra stedet i bil. Samtidig kan kameraet have en præventiv effekt, hvis tyven opdager, det sidder i bilen, for hvilken tyv ønsker at blive fanget af en videooptagelse?

Bemærk: Det er ikke tilladt at dele sine optagelser af potentielle gerningsmænd eller andre personer offentligt, fx på sociale medier. Bevismateriale overdrages til politiet.


Har du brug for hjælp til valg af kamera til bilen, er du velkommen til at kontakte vores specialister, som gerne vejleder så du får et kamera, som passer til dit behov.