Nummerplade

Handelsbetingelser privatBiludstyr.dk's salgs- og leveringsbetingelser er gældende i henhold til den danske købelov og regler for internethandel.


Vi er e-mærket


Leveringstid og sted

Vi leverer lige til døren. Er du ikke hjemme, når leveringen sker, kan du efterfølgende hente varerne i en Pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark.
OBS: Vi tager forbehold for, at der kan opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop en den på forhånd valgte pga. pladsproblemer.
Mandag til fredag leverer Avant Denmark lagervarer fra dag-til-dag, det er gældende på ordrer der er os i hænde senest kl. 16.00 mandag - torsdag, og kl. 14:30 fredag. (Danske fragtmænd inden kl. 14:30 mandag til fredag).
Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.

Avant Denmark A/S tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang el.lign. Eventuelle reklamationer over ufuldstændige leveringer må være os i hænde senest 5 dage efter modtagelsen af forsendelse. Skader på pakker bedes meddelt direkte til GLS eller Danske Fragtmænd ved modtagelse. (CPT)

BEMÆRK: Vi er en engrosvirksomhed og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres. Ønsker du at se og afhente varen fysisk samt få den rette vejledning, inden du bestemmer dig? - Find nærmeste forhandler.

Forsendelses- og ekspeditionsgebyr

Når du handler på Biludstyr.dk, betaler du ikke noget ekspeditionsgebyr, du betaler udelukkende kr. 49,00 pr. ordre for forsendelse ved levering i pakkeshop*. Vælger du en anden leveringsmetode kan et højere ekspeditionsgebyr forekomme.

 • Priser for levering vil blive vist ved leveringmetoder i kurven.
 • Disse betingelser gælder kun for leveringer i Danmark.

* Tagbokse kan udelukkende sendes med fragtmand. Det betyder at der skal være en på adressen til at modtage forsendelsen, eller der skal på forhånd være givet tilsagn om at den må stilles uden underskrift.
Det er ikke muligt at aftale bestemte tider på døgnet for levering, og Fragtmanden leverer kun til udvendig hoveddør i stueplan.
Prisen for forsendelse af en tagboks, uanset fakturaens totalbeløb, er Kr. 195,00 til brofaste øer. Til ikke brofaste øer opkræves et ekstratillæg på Kr. 1050,00

Færøerne og Grønland

Forsendelser til Færøerne og Grønland kan kun ske ved forudbetaling med check eller bankoverførsel. Kontakt i så fald servicecentret (salg@biludstyr.dk) og lav en aftale. Prisen for forsendelsen følger GLS' til enhver tid gældende takster, der er betinget af varens vægt.
Du kan således ikke regne med forsendelsesbeløbet på den proformafaktura, du får tilsendt på e-mail.

Sikkerheden ved kortbetalinger

Ved betaling med betalingskort er du sikret mod misbrug. Det betyder, at de data, der sendes i forbindelse med køb med betalingskort, er krypterede, og det er således kun kortindløsere (som f.eks. Nets eller Bambora), der kan læse dem.

Først når varen er sendt, hæves beløbet på din konto. På www.biludstyr.dk kan du betale med Dankort og Visa Dankort og MasterCard. Der tages ikke gebyrer for betaling.

Priser og sortiment

Alle priser er inklusive moms og diverse afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med Biludstyr.dk indgås aftaler på dansk. Der findes et bredt sortiment på www.biludstyr.dk, og det opdateres og udskiftes løbende. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til salg@biludstyr.dk

Reklamation og garanti

Avant Denmark - 3 års garantiVi udvælger vores leverandører og dermed også vores varer med allerstørste omhu. Loven kræver, fordelt på dels garanti og dels reklamationsret, at kunden i 24 måneder har rettigheder til ombytning eller reparation af en defekt eller fejlbehæftet vare. Det er rigtig godt, men vi ønsker at gøre det endnu bedre. Vi har tillid til vores sortiment, og er derfor ikke nervøse for at udvide garantiperioden (garanti- og reklamationsret) til hele 3 år. Når du handler på Biludstyr.dk, har du derfor 36 måneders garanti

Følgende produkter er undtaget 3 års garanti: Sliddele, forbrugsartikler, software samt maskiner og materiel brugt til professionelt brug (f.eks. pærer, batterier, olie, bilplejeprodukter, polermaskine m.m.).

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Når du benytter dig af din garanti- og reklamationsret, kan du enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk: Hvis et fejlmeldt produkt ved test viser sig fejlfrit, forbeholder vi os ret til at fakturere en afgift på 250,- pr. produkt (ekskl. fragt og moms), uanset beløb på oprindelig faktura.

Ved reklamationer over forkerte eller beskadigede varer skal vi informeres om dette hurtigst muligt feks. via vores reklamationsformular. Har du fået tilsendt en forkert vare, eller er varen beskadiget, betaler vi returfragten. Ved reklamation bedes du udfylde vores reklamationsformular. En udfyldt reklamationsformular letter sagsbehandlingstiden. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge reklamationsnr. (som du får tilsendt på mail, når du har udfyldt reklamationsformularen) eller en seddel med webordrenr. og en detaljeret beskrivelse af problemet. Vær opmærksom på at en mangelfuld fejlbeskrivelse kan forlænge ekspeditionstiden. Hvis det er muligt, sender vi en ny vare til dig eller reparerer varen. Er dette ikke muligt, får du det fulde beløb tilbage, som sættes ind på din konto.

Varen sendes til:
Avant Denmark A/S
P. O. Pedersens Vej 14a
DK-8200 Aarhus N.
ATT: REKLAMATIONER

Bemærk:

 • Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 • Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 • Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Ombytningsfrist/returnering/refusion

Hvis dit køb ikke var helt rigtigt, kan du naturligvis sende ordren retur. 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Avant Denmark A/S. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

 • har modtaget din vare.
 • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 • får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail (salg@biludstyr.dk), telefon (86 78 52 00) eller via returformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Ved køb af biludstyr kan den originale emballage ofte udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor altid emballagen med retur i hel og pæn stand for at være sikker på at få det fulde beløb retur.

Det betragtes f.eks. som værdiforringelse, hvis du bryder folien på et luftfilter, som er olieret, eller monterer en autoradio eller et navigationssystem. Når et navigationssystem monteres vil det efterfølgende modtage signaler fra satellitter i verdensrummet. Op til 30 dage efter systemet har modtaget sit første signal, kan man gratis hente seneste nye kort. Når de 30 dage er gået, skal man betale for kortopdateringer. Værdiforringelsen af den gratis kortopdatering samt eventuelle skader (ridser m.v.) i forbindelse med montering vil blive fratrukket den oprindelige købssum.

Hvis der er opnået en mængderabat, og der herefter fortrydes en del af købet og ordren derfor ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil krav på værdien af rabatten bortfalde, og fratrækkes derfor returbetalingen.

Når du returnerer en vare, skal du medsende returvarenr., som du modtager på mail, når du udfylder vores returformular. Alternativt kan du vedlægge en udskrift af ordrebekræftelsen (som du modtog på mail efter bestilling) eller en seddel med webordrenr. Tilføj gerne en begrundelse for returnering i returformularen, på ordrebekræftelsen eller en vedlagt seddel, som sendes sammen med varerne.

Varen sendes til:
Avant Denmark A/S
P.O. Pedersens Vej 14a
DK-8200 Aarhus N.
ATT: RETURVARER

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.
Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion af købsbeløbet

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, undtaget leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til salg@biludstyr.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

Kontakt vores kundeservicecenter

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservicecentret på e-mail salg@biludstyr.dk. Du kan udfylde returvareformularen her.

Hvad gør vi med dine kontaktoplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på biludstyr.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn 
 • Adresse 
 • Telefonnummer 
 • E-mail-adresse 

Vi foretager registreringen af dine kontaktoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Kontaktoplysningerne registreres hos Avant Denmark A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. 
Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Når der indsamles kontaktoplysninger på vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Avant Denmark A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige for biludstyr.dk er Avant Denmark A/S. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til biludstyr.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Avant Denmark A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen, henvendelse i forbindelse hermed rettes til Avant Denmark A/S via e-mail salg@biludstyr.dk.

Cookies

På biludstyr.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Del din købsoplevelse på Trustpilot

Du kan dele din købsoplevelse på www.biludstyr.dk med andre brugere på Trustpilot.

Ansvarlig for Biludstyr.dk er:

Avant Denmark A/S - P.O. Pedersens Vej 14a - DK-8200 Aarhus N - Telefon +45 86 78 52 00 - E-mail salg@biludstyr.dk - CVR-nr. 81 75 12 18

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 11.04.2024