Nummerplade

Opsætning af Bluetooth på Alpine bilradio


Hvordan opsætter jeg Bluetooth på Alpine bilradio?

Her vil vi forsøge at vise dig hvordan du tilkobler din telefon via Bluetooth til din Alpine bilradio.

På de nyere Alpine Bluetooth 1-DIN enheder (UTE-200BT UTE-204DAB CDE-201R CDE-203BT CDC-205DAB) skal Bluetooth parring aktiveres før en telefon kan parres:

 1. Hold ”Setup” knappen under volumenknappen inde til displayet skifter visning

2. Drej på volumenknappen indtil displayet viser BLUETOOTH

3. Tryk på volumenknappen

4. Drej på volumenknappen for at vælge ”SET DEVICE 1” eller ”SET DEVICE 2” for at vælge hvilken plads telefonen skal gemmes på, tryk herefter på volumenknappen

5. Bluetooth ikonet blinker nu øverst til højre i displayet, på din telefon kan du nu i Bluetooth indstillinger søge enheder og du vil se modelnummeret på din radio vælg parring, følg instruktionerne på din telefon.

 

Alpine 2-DIN (Limo Enheder)

På Alpine 1 og 2 -DIN multimedie enheder med LIMO-styresystemet (ILX-702D, ILX-F903D, X800D, X901D, X902D, X903D, I902D, INE-W710D, INE-W720D, X801D, X802D, X803D med flere) er det ikke nødvendigt at sætte enheden i parrings mode

1. Start Bluetooth søgning på telefonen

2. Start parring med enheden hvis navn svarer til enhedens model nummer

3. Bekræft koden som vises på enheden svarer til koden som vises på telefonen både på telefon og enheden

4. Bekræft at enheden må få adgang til telefonbogen

5. Vent mens parring afsluttes

6. Når parring er afsluttet er telefonen klar til at foretage opkald

7. Hvis enheden ikke kan findes, kontroller at der er flueben ved ”On” Under menupunktet ”Opsætning”Bemærk: Alle anvisninger i vores vejledninger og HowTo sider, er med det forbehold at du altid som bruger skal gøre dig bekendt med anvisninger hos producenten, både hvad angår produktet, men og i forhold til evt. anvisninger fra producenten af det køretøj/produkt, som det omhandlende produkt/vejledningen skal benyttes til eller sammen med.


Alle informationer på disse sider er udelukkende vejledende, og Avant Denmark A/S - Biludstyr.dk kan ikke drages til ansvar for hverken holdninger eller anvisninger i de tilknyttede dokumenter.