Nummerplade
Før bilvask - Produkter til klargøring af din bil inden vask

Før bilvask

At klargøre bilen inden bilvask er vigtigt, hvis du gerne vil passe ekstra godt på din bil. Insekterne skal fjernes fra bilens front og frontrude med insektfjerner, som både findes på spray og med håndpumpe. Har du fået tjære fra asfaltarbejde på bilens lak, så kan du fjerne dette med tjærefjerner. Hos Biludstyr.dk går vi op i, at du har adgang til et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til forvask af bilen. Vi har produkter fra kendte mærker som Turtle, Motip, Autoglym og Sonax insektfjerner. Forvask af bil har aldrig været lettere. 

Før bilvask er det rigtig vigtig, at du skyller bilen med rigeligt og koldt vand. For at få det bedste resultat af din bilvask starter du med at fjerne insekter fra bilens front og frontrude, hvor du kan bruge insektfjerner, som findes på spray og med håndpumpe.
Har du fået tjære fra asfaltarbejde på bilens lak, bør du også fjerne dette inden vask. Hertil findes der tjærefjerner.
For at bevare dine fælge pæne er det også vigtig at disse bliver renset for bremsestøv, ellers ruster/irer dine fælge alt for hurtig. Med et godt fælgrensprodukt, som findes både som spray og håndpumpe, minimerer du risikoen for uønsket ”fælgrust”.