Nummerplade
Bilradio og autoradio med Bluetooth, DAB+ og meget mere - Biludstyr.dk

Bilradio

bluetooth bilradio med rød lys

Få en god lyd i bilen med en lækker bilradio

Trænger bilens lyd til en opgradering eller er den gamle autoradio ved at trænge til en udskiftning? Det er nemt at få ny radio til bilen og derved forbedre lydoplevelsen i bilen. Derfor tilbyder vi hos Biludstyr.dk et bredt udvalg af bilradioer og autoradioer. Det afhænger ikke af din gamle bilradio, hvad den nye kan tilbyde dig. Derfor kan du få bilradioer med de nye funktioner, som bilradio med skærm, Bluetooth, USB, AUX og DAB+. Bluetooth-funktionen giver mulighed for håndfri betjening og streaming af musik, samt fjernbetjening til fjernstyring.

Hos Biludstyr.dk går vi ikke ned på kvalitet, og derfor har vi 1-DIN og 2-DIN bilradio modeller fra Alpine, JVC, Sony og Caliber.  

Autoradio i topkvalitet og med mange funktioner

Har du udsendelser du gerne vil høre via DAB+ radio, så har vi også modeller med denne funktion. Leder du efter en adapter til din nuværende radio, der gør det muligt at høre DAB+, skal du se vores DAB+ kategori. 

Hvis du vil forbedre din lydoplevelse endnu mere, skal du se vores udvalg af højtalere til bilen, subwoofere eller eksterne forstærkere