Nummerplade

Avant Brand Store


Avant Denmark åbner ”Avant Brand Store”

Vi arbejder i øjeblikket intenst på at opbygge og indrette et 250 m2 stort lokale, som ender ud med at blive til ”Avant Brand Store”. Vi tilbyder i vores sortiment en lang række topkvalitetsprodukter fra anerkendte brands. Alle de lækre produkter ”gemmer sig” i dag på vores store lager. Klar til at blive plukket og sendt ud til kunderne. Men de fortjener mere, og vores leverandører og kunder fortjener mere. Produkterne skal frem i lyset! De skal kunne ses og opleves. Og med det udgangspunkt er vores nye Brand Store altså nu under opbygning.

Avant Brand Store på vej 1  Avant Brand Store på vej 3  Avant Brand Store på vej 2

Den nye Avant Brand Store bliver indgangspartiet, når vi byder kunder og leverandører indenfor på P.O. Pedersens Vej. Lokalet kommer i flotte omgivelser til at præsentere skiftende udstillinger af vores topbrands. Ved åbningen er det på nuværende tidspunkt planen, at bl.a. følgende brands vil være repræsenteret:

Alpine, AutoGlym, Areon, Bardahl, Basta, BBS, Billionaire, BuzzRack, CTEK, CTK, Defa, EasyCamp, Eibach, FoliaTec, Frogum, Gledring, Grand Prix Originals, Gulf, Housegard, HPX, JVC, K&N, Little Joe, Marolex, McGard, Menabo, Motip, Osram, Outwell, Philips, Phoenix Gold, Rupes, Slime, Soft99, Stinger, Thule, Vossen, VW Collection og Zorn.

Avant Brand Store skal give produkterne den præsentation, de fortjener, og være både informativ og inspirerende for vores kunder. Lokalet vil også blive omdrejningspunktet for fremtidige informationsmøder og kurser i Avant Academy, hvor både eget personale og kunder kan blive klædt på med læring og viden om de enkelte brands.

Vi gælder os til at kunne byde kunder og leverandører velkommen i Avant Brand Store - forventeligt fra august 2024