Nummerplade

Vælg den rigtige tagboks


Thule tagbokse - bedst i test

Hjælp til at finde den rigtige tagboks

Har du brug for ekstra opbevaringsplads til bilferien eller når i skal på weekendtur? Så kan du med fordel få en tagboks til din bil, som løser den opgave.

Vigtige spørgsmål der skal besvares når du skal finde den rigtige tagboks til din bil.

 1. Hvilket tag har min bil?

  Der findes forskellige typer tag på biler, og det er ikke helt uvæsentligt hvilket tag man har på sin bil i forhold til hvilke tagbøjler man skal have. Læs med fordel vores guide til de forskellige tagtyper her.
 1. Tagboksens størrelse

  Der findes tagbokse i mange størrelser, og det er vigtigt at den passer til din bil. En god tommelfingerregel er, at tagboksen ikke stikker længere end 10 cm ud over forrudens øverste kant.

  Stor tagboks

 1. Tagboksens vægt/Bilens totalvægt

  Tjek altid producentens maksbelastning, når du fylder tagboksen. Det vil typisk være et sted mellem 50-75 kg afhængig af størrelsen på tagboksen. Det er også vigtigt at vide, hvor meget vægt dine tagbøjler kan tage, det de skal kunne bære tagboksen sikkert.

  Noget andet man skal have in mente, er bilens totalvægt. Alle biler har en maksimal totalvægt, som man finder på bilens registreringsattest. Især hvis du har en lille bil, er det en god ide at tjekke op på om du holder dig inde for maksimumsvægten, når du fylder bilen med bagage, passagerer og en fyldt tagboks. 

Lille tagboks'

Du kan se Biludstyr.dk store udvalg af tagbokse og bagagebokse til bilen her


Bemærk: Alle anvisninger i vores vejledninger og HowTo sider, er med det forbehold at du altid som bruger skal gøre dig bekendt med anvisninger hos producenten, både hvad angår produktet, men og i forhold til evt. anvisninger fra producenten af det køretøj/produkt, som det omhandlende produkt/vejledningen skal benyttes til eller sammen med.


Alle informationer på disse sider er udelukkende vejledende, og Avant Denmark A/S - Biludstyr.dk kan ikke drages til ansvar for hverken holdninger eller anvisninger i de tilknyttede dokumenter.