Nummerplade

Job i Avant Denmark A/S


Aktive job hos Avant Denmarks A/S

Hvad siger tidligere elever om at være elev hos Avant Denmarks A/S? - Klik her


Struktureret Salg og marketingelev med mod på en digital vækstrejse

Vil du med Avant Denmark – biludstyr.dk på en digital vækstrejse med et stort udviklingspotentiale, såvel for virksomheden, som for dig personligt og fagligt?

Så får du her muligheden for at komme i betragtning til et elevjob, hvor du vil oparbejde en bred vifte af kompetencer inden for salg og marketing.

Har du teknisk forståelse for digitalisering og databehandling? Vil du være med til at udvikle og forløse et endnu større potentiale for en moderne salgsvirksomhed med et stærkt kundefokus? Så er du måske den elev, vi leder efter?

Avant Denmark har som primært mål, at være totalleverandør af biltilbehør til hele den danske autobranche (autogrossister, bilimportører, bilforhandlere, bilistbutikker og professionelle webshops). I mange år har vi været Danmarks største importør af kvalitetsudstyr til biler og andre køretøjer.

Vi er på udkig efter en person, som er åben for at indgå i spændfeltet mellem marketing og salg, har en vis forståelse for begge dele og ikke mindst sammenhængen.

Dine arbejdsopgaver:

 • Support til salgsafdeling
 • Kundesupport på mail.
 • Produktmodning og produktion af indhold til diverse webkanaler, primært biludstyr.dk.
 • Byde ind med ideer til relevant information til optimering af kunderejsen.
 • Være med til at udvikle vores dataindsamling og digitaliseringsprocesser.
 • Behandling af data til brug på website.
 • Har du erfaring med at lave indhold/opslag til SoMe, er det en fordel, men ikke et must.

 

En lang række af andre marketing- og salgsopgaver kan komme i spil alt efter, hvilke kompetencer du kommer med. Vi forventer på ingen måde, at du kan det hele på forhånd. Vi sørger for kompetent oplæring fra erfarne kolleger.

Din baggrund og personprofil:

 • Vi forventer, at du har en relevant kommerciel uddannelsesbaggrund. Evt. HHX.
 • Praktisk erfaring er en fordel, men ikke et krav, hvis de personlige kompetencer er på plads.
 • Kendskab til generelle IT-systemer, teknologi og innovation. Erfaring med CRM-systemer, CMS og Webshops er en fordel, ikke et krav.
 • Du motiveres af konverteringer gennem salgets faser.
 • Har et stærkt kundefokus og god serviceforståelse.
 • Gode skriftlige kompetencer.
 • Du finder det naturligt at arbejde selvstændigt, men forstår også værdien af teamwork og vidensdeling med dine kolleger.
 • En selvstændig og struktureret tilgang til opgaverne er et absolut must.

Er du interesseret kontakt Brian Thaysen


Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning til os, skal den sendes til Brian Thaysen


Elevplads hos Avant Denmark A/S

Hos Avant er elever en vigtig del af teamet. Udgangspunktet for en elevplads hos os, kan være mange. Vi har haft elever der startede som studiemedhjælpere, og fortsatte i en elevplads. Vi har haft elever som med vidt forskellige boglige baggrunde, har taget en to- eller treårige elevuddannelse hos os. Og andre elever igen, har fundet vejen ind via bekendtskaber i vores netværk. Vi er både glade og stolte over det vi skaber sammen med vores elever. Vi gør meget, nej vi gør ALT, for at både vores elever og vi i Avant, får maksimalt ud af elevtiden.

Efter endt elevtid er mange blevet hos os, som udlærte og fastansatte. Andre har efter tid, eller med det samme, fulgt en drøm om at prøve kræfter med nye opgaver i andre spændende virksomheder. Vi har kun godt at sige om de elever vi har haft gennem tiden, og vi glæder os til at møde alle de nye spændende elever som fremtiden bringer til Avant. Vi har spurgt nogle af vores tidligere elever, hvordan de tænker tilbage på deres elevtid hos os.


Hvad siger tidligere elever om at være elev hos Avant Denmarks A/S?

 

Kristian

Jeg var superglad for min tid som elev i Avant Denmark, hvor overskriften var ”Digital Handel B2B”. Da jeg var færdig med min uddannelse blev jeg fast ansat, og jeg  har sidenhen arbejdet mig op til en lederstilling. At min nuværende stilling ikke er 100% det jeg udannede mig til, fortæller om de mange muligheder der er i Avant. Min tid som elev vil jeg beskrive med sådan her:

Arbejdsmæssigt:

Man lærer hele huset at kende – alle arbejdsopgaver

Man får tildelt ansvaret for specifikke opgaver i sin elevtid.

Man har mulighed for at være med i mange forskellige opgaver.

Man får mulighed for at arbejde sig ”op”, efter sin elevtid.

Mulighed for sparring, med dygtige kollegaer.

Socialt:

Ungt team

Man bliver hurtigt inkluderet blandt kollegaerne – Også andre afdelinger end den man selv er I.

Arrangementer udenfor arbejdstiden.

Alle er ”lige”. Forstået på den måde at alles idéer kan være lige gode.

 

Min nuværende stilling:

Lager og logistik ansvarlig

Kristian Svendsen

 


Jonas

“Jeg følte mig fra dag ét, som en del af et stabilt og støttende team. Der var altid et supergodt godt sammenhold, og en åben dialog omkring arbejdsopgaver og udfordringer. Det har været en både inspirerende, lærerig, og givende oplevelse, at være en del af Avant. Jeg har lært en masse, og har altid følt mig godt tilpas. For mig var Avant en tryg og professionel arbejdsplads, som sagtens kunne se mig selv tilbage på en dag”

Jonas Stegger

 


Emil B. 

”Da jeg startede som elev hos AVANT, var jeg en ung ”knejt” som fra barnsben var nørd med biler. Privat kendte jeg Avant Denmarks salgschef Flemming Skou, som gav mig et hint til at søge en elevplads hos dem. Jeg fik elevpladsen, og med det samme jeg trådte ind af døren, åbnede der sig et mekka af passionerede folk som gerne vil afgive knowhow. Jeg faldt hurtigt til, og fik hurtigt kendskab til huset.

Gennem min elevtid arbejdede jeg med de fedeste brands i autobranchen. Jeg satte stor pris på alle opgaver. Ikke mindst var jeg glad for at få masser af ansvar, og for alle de gode kollegaer der var i huset.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til at blive elev hos AVANT, hvis du gerne vil have ansvar og lærer godt købmandskab”

Emil Brødløs Sejer Sørensen