Nummerplade

Lastholder til varevogn


Udforsk vores lastholdere til varevogne, som er skabt til at gøre transporten af tunge laster enkel og sikker. Med vores løsninger kan du nemt udnytte din varevogns lastevne, og transportere alt fra materialer til værktøj på din varevogns tag.
Alle vores lastholdere er TÜV og GS godkendt.

Hvordan kan jeg vælge den rigtige lastholder til min varevogn?

Vores lastholdersystemer består af:
 

 • Lastholdere 
 • Fødder
 • Kits sæt.

 

Nogle varevogne har ikke brug for kits sæt, hvis de har tagræling. Lastholderne (stængerne), og fødderne sættes fast til et specifikt slags tag (se tagtyper herunder) Tilpasningssættene (kits) monteres under fodsættet og ned i taget for at fastholde lastholderen. Hos Avant Denmark sælger vi tagbøjler i komplette sæt, men de fåes også i løst vægt, da mange oftest gerne vil have ekstra lastholdere på. Indtast din nummerplade på vores hjemmeside og du er i gang.

Find dit næste lastholdersæt ved at klikke her:
 

 

Hvordan monteres lastholderne på mit køretøj, og er det nemt at gøre selv?

Monteringen af vores lastholdere er designet til at være så enkel som muligt, og alle vores produkter kommer derfor med detaljerede monteringsvejledninger i kasserne for at guide dig gennem processen. Monteringsvejledningerne er simple, og følger man dem trin for trin, er du hurtigt i mål. Monteringsvejledningen er også tilgængelig på www.biludstyr.dk, hvor den ligger sammen med varen.

 

Hvad adskiller vores lastholdere fra andre på markedet?

Vores lastholdere til varevogne skiller sig ud på grund af deres høje kvalitet, skræddersyede design og robuste konstruktion. Menabo har for eksempel designet deres Professional Airdyn lastholdere således, at de både kan justeres i hældningen og i højden, så man kan indstille dem præcis som man vil have dem. 

 

 

Andre spørgsmål vi også får er:

Er der flere forskellige typer lastholdere?

 • Ja, der findes flere forskellige typer. Den billigste er stålprofilen. Den er kendetegnet ved at være sort og firkantet.

 • Den anden er aluminiums profilen, som oftest er oval, lettere og mere flad i designet. Designet gør at de ikke larmer ligeså meget som stålprofilen gør. Aluminiums profilen er den mest foretrukne lastholder i dag grundet dens alsidighed.
  Den kommer med et T-Spor, så man kan koble forskellige tilbehørs ting på som bagageholdere eller kajakholdere eksempelvis. Til varevogne forhandler vi både Menabo og Thule.Er der en vægtgrænse for, hvor meget man må laste på sine lastholdere?

 • Ja, alle tagbøjler er designet til en vægtgrænse. Vægtgrænsen er beskrevet i manualen i kassen.

 
Hvor langt må noget stikke ud over varevognen?

 • I Danmark er der regler og forskrifter for hvor meget lasten må strække sig ud over lastholderen på varevognen. Ifølge færdselsloven må lasten normalt ikke strække sig mere end 1 meter ud over varevognens dimensioner.
  Dette betyder, at strækker lasten sig længere ud end 1 meter, er det nødvendigt at sikre det med mærkning i form af en markeringsstang, og eventuelt med lygter. Det er vigtigt at være opmærksom på disse regler, og sikre at lasten er korrekt sikret og markeret i overensstemmelse med loven, for at undgå eventuelle bøder eller farlige situationer på vejen.


Kan man køre i vaskehal med lastholdere?

 • Ja det kan man som udgangspunkt godt, hvis man ikke har noget på taget (stiger og lignende). Dog anbefaler vi ALTID at forhøre sig hos den pågældende tankstation eller vaskehal. Vaskehallerne kan variere fra sted til sted.