Nummerplade
Cykelholdere - til tag, bagklap og anhængertræk - Biludstyr.dk

Cykelholder til bilen

På Biludstyr.dk finder du alt i cykelholder til bil. Vi har et bredt sortiment af Thule cykelholdere til 1, 2 og 3 cykler, samt BuzzRack cykelholdere helt op til 4 cykler.

Du finder cykelholdere til bil med anhængertræk, hvor cykelholderen monteres direkte på bilens trækkrog. Cykelholdere til biler uden træk, hvor cykelholderen monteres på bagklappen. Samt cykelholdere til tagbøjler og taget. 

Vi hjælper gerne med vejledning, så du vælger den helt rigtige cykelholder til din bil, som passer til dine behov. Se vores How-to side til hvordan du får den helt rigtige cykelholder her. Her kan du også læse om den 3. nummerplade, som er et lovkrav. Du kan finde nummerpladeholdere  og lygtebom til cykelholdere i vores shop.

Hvad er værd at vide om cykelholder til bilen

 Værd at vide om cykelholder til bilen

En cykelholder til bil er en type af udstyr, der er designet til at transportere cykler på bilens bagagerum, tag eller bilens trækkrog. Der er flere forskellige typer af cykelholdere til biler, herunder:

  1. Tagmonteret cykelholder: Disse er cykelholdere, der er monteret på bilens tag og er designet til at transportere en eller flere cykler på bilens tag. De kan være manuelle eller elektriske.

  2. Trækkrog-monteret cykelholder: Disse er cykelholdere, der er monteret på bilens trækkrog og er designet til at transportere en eller flere cykler på bilens krog.

  3. Bagklap-monteret cykelholder: Disse er cykelholdere, der er designet til at transportere en eller flere cykler og som monteres ved hjælp af bilspecifikke beslag på bilen bagende.

Det er vigtigt at undersøge at ens bil er kompatibel med den valgte type cykelholder. Også sørge for at cykelholderen er i god stand og at cyklerne er ordentligt fastgjort, før man tager af sted. Det er også vigtigt at undersøge om der er lovgivning omkring transport af cykler på bilen i ens land.

Sikkerheden for cyklerne og andre trafikanter er altid vigtigt at tage i betragtning, så det er vigtigt at cyklerne er sikkert fastgjort og at bilen er i stand til at transportere dem sikkert.

Se mere om valg af den rigtige cykelholder her.