Nummerplade

OM AVANT DENMARK - BILUDSTYR.DK


English version

DANMARKS FØRENDE I AUTOUDSTYR, FLÅDESTYRING OG SPORINGSENHEDER

AVANT TRYGHED

– din garanti for service og kvalitet

  • 3 års garanti på alt*
  • Bredt udvalg
  • Dag til dag-levering
  • Teknisk support
  • Personlig og kompetent kundeservice

*For sliddele gælder almindelig reklamationsret.

LIDT HISTORIE...

DBU dansk biludstyr a/s blev etableret i 1977 og har altid haft som primært mål, at være totalleverandør af biltilbehør til hele den danske autobranche (autogrossister, bilimportører, bilforhandlere, bilistbutikker og professionelle webshops). I mange år har DBU været Danmarks største importør af udstyr til biler, og med mere end 50.000 varenumre på hylderne i det over 2.600 m2 store lager har vi kunnet, og kan vi, dække langt de fleste forespørgsler og behov.

Avant Denmark ApS blev stiftet i 2010 og har siden været importør og distributør af de gedigne og populære produkter fra DEFA. Herunder alarmer, tracking-systemer, motorvarmere og ladere m.m. Sidenhen er der kommet flere spændende produkter til fra bl.a. WorldTrack. Produkterne hos Avant Denmark og DBU dansk biludstyr var altså ikke de samme, men det var (og er) til gengæld kundegruppen. Derfor opstod tanken om en eller anden form for samarbejde de to virksomheder imellem.

Den 1. maj 2014 lød derfor startskuddet til en ny og spændende fremtid for vores virksomhed - og ikke mindst for vores eksisterende og kommende kunder. Ny indehaver blev Brian Thaysen, som pr. denne dato købte og overtog DBU dansk biludstyr a/s. I den anledning har vi benyttet muligheden for at samle alle aktiviteterne fra Brian Thaysens eksisterende virksomhed, Avant Denmark, med aktiviteterne i DBU dansk biludstyr.

Pr. 1. september 2017 opkøbte Avant Denmark virksomheden F. Bülow & Co. Det er til stadighed en særdeles vigtig mission for os, at gøre det bedst mulige sortiment af biludstyr og relaterede produkter mest muligt tilgængeligt for vores kunder. Med opkøbet af Bülow fik vi en stribe efterspurgte og højt "brandede" kvalitetsprodukter ind i vores program. På den måde har vi gjort det endnu nemmere for vores kunder at bestille netop det, de skal bruge. Fra én leverandør. Vi tog med andre ord alt det bedste med fra den mere end 130 år gamle Bülow virksomhed og lagde det sammen med det, vi allerede kan i Avant Denmark. På den måde understregede vi endnu en gang, at vi har "førertrøjen" på inden for vores felt.

For vores kunder foregår mere og mere "benarbejde" i form af søgning af priser, beskrivelser af produkter, tilbageblik i egen ordrehistorik og meget mere i dag online. Det samme gør sig gældende for handel, som også i stigende grad foregår elektronisk. Derfor arbejder vi hele tiden på at udbygge, styrke og forbedre denne del af vores virksomhed, og det er derfor vi hermed byder dig velkommen på vores site – biludstyr.dk

Virksomhedens navn er fremadrettet Avant Denmark – biludstyr.dk.

BEDST TIL PRISEN

Efter sammenlægningen er lager og administration nu samlet på en adresse - P.O. Pedersens Vej 14a i Aarhus. Herfra "scanner" vi konstant markedet for, hvad der rør sig. Vi undersøger kundernes behov og finder produkterne, som kan opfylde disse. Vi er bestemt ikke blinde for, at prisen er en væsentlig faktor i dagens Danmark. Men når det er sagt, så sætter vi også en ære i aldrig at gå på kompromis med kvaliteten. Med andre ord bruger vi mottoet: "Bedst til prisen" - og at finde de bedste produkter behøver ikke at betyde en højere pris. Det betyder "bare", at man skal lede længere, lede de rigtige steder og ikke mindst have de bedste kontakter. Og det mener vi, i al beskedenhed, at vi har hos Avant Denmark. Vi importerer fra hele verden, og løbende føjer vi nye agenturer og leverandører til vores i forvejen store sortiment.

Avant Tryghed - 3 års garanti. Vi udvælger vores leverandører og dermed også vores varer med allerstørste omhu. Loven kræver, fordelt på dels garanti og dels reklamationsret, at kunden i 24 måneder har rettigheder til ombytning eller reparation af en defekt eller fejlbehæftet vare. Det er rigtig godt, men vi ønsker at gøre det endnu bedre. Vi har tillid til vores sortiment og er derfor ikke nervøse for at udvide garantiperioden (garanti og reklamationsret) til hele 3 år (36 måneder). Følgende produkter er undtaget 3 års garanti: Sliddele og forbrugsartikler (f.eks. pærer, batterier, olie og bilplejeprodukter).

Det sikrer at din virksomhed som kunde hos os altid har adgang til de mest attraktive og kvalitetssikre produkter inden for autotilbehør. Skulle du have behov inden for vores område, som du ikke umiddelbart kan få dækket af vores eksisterende sortiment, så tøv ikke med at kontakte vores salgsteam. Vi er altid friske på en udfordring og på at optimere samarbejdet med vores kunder.

SERVICE OG VÆRDIER

Stor fleksibilitet og varer til tiden har hos os meget høj prioritet, og vi anvender mange ressourcer på at sikre en effektiv logistik med deraf følgende høj leveringssikkerhed.

Service er nøgleordet i virksomheden, og samtlige 20 medarbejdere har konstant som målsætning at sikre en høj kundetilfredshed. Alle vores medarbejdere har stort kendskab og ekspertise i biltilbehør. Ja, vi brænder alle for netop dette felt.

Avant Denmark har altid "fingeren på pulsen" og tilpasser konstant det eksisterende vareudbud i forhold til det, markedet efterspørger.

Nogle af grundene til, at vi fortsat kan holde os "skarpe" i forhold til ovennævnte, er, at vi arbejder ud fra vores værdier:

  • Vi står inde for vores kvalitetsprodukter - derfor 3 års garanti
  • Vi leverer kundeværdi igennem vores ekspertise, og ved at vi spiller hinanden gode
  • Vi er her kun så længe, vi har gjort os fortjent til, at kunderne vil handle med os

HØJESTE KREDITVÆRDIGHED OG ÆREFULDE TITLER

Uanset om du er leverandør eller kunde – I os finder du en solid, pålidelig og kreditværdig samarbejdspartner. Vi er både i 2014, 2015, 2017, 2018, 2021, 2022, 2023 og 2024 blevet tildelt et AAA Diplom for vores kreditværdighed.

Derudover er vi i 2020 blevet hædret med erhvervsprisen ”Succesvirksomhed”. En anerkendelse som Spar Nord og BDO uddeler til de 1000 virksomheder i Danmark, der har demonstreret størst evne til at levere solide resultater og høj vækst de sidste 5 år.

Og hvad vi et mindst ligeså glade for, så fik vi til Auto Awards 2015, den ærefulde titel "Årest Produkt", med vores spændende og innovative Alpine Style sortiment. Også en af vores største og vigtigste leverandører, netop Alpine, har tildelt os en award. Til en stor europæisk konference afholdt i Siena, Italien, blev vi blandt hele Europas samlede "flok" af Alpine distributører, udnævnt til "Årets bedste Alpine distributør, 2016".

Vi er naturligvis stolte af, at holdet hos Avant Denmark, i fællesskab yder en indsats som baner vej for disse udmærkelser og anerkendelser. Vi ligger os hver dag i selen, for at udføre den vigtigste opgave af alle. Nemlig at gøre det nemt og smidigt for dig som kunde at få adgang til de produkter, du skal bruge i den kvalitet og det prisniveau, som er det helt rigtige.

VI TÆNKER PÅ MILJØET

Når du modtager en forsendelse fra Avant, eller fra en af vores warehouse kunder, vil du ofte opleve at papkassen varerne bliver leveret i, er genbrugt emballage.

Vi modtager hvert år flere hundredtusinder papkasser fra vores leverandører. Uanset om vores indkommende varer leveres til os på paller eller i containere, så er de altid pakket i papkasser. Det er disse kasser, vi gør alt, hvad vi kan for at genanvende, når vi sender varer ud af huset igen. De kasser der er for dårlige til at genbruge, makulerer vi og bruger som fyld i kasserne.

På den måde skåner vi miljøet for store mængder af nye kasser.

Og derfor støtter vi også MiljøvenligPakning, som er en sammenslutning af miljøbevidste virksomheder.

I det hele taget, så gør vi, hvad vi kan for at tænke os om i hverdagen. Af andre miljøbetænksomme tiltag, vi har taget i Avant, kan vi bl.a. nævne, at vi i vores lagerhaller og i vores administration har udskiftet alle lysarmaturer til energivenlig LED.

I samarbejde med Basta CarCare har vi også taget initiativ til at få udviklet Danmarks første serie af svanemærkede bilplejeprodukter. Emballagen er fremstillet i 100% genbrugsplast og er uden parfume og uden farvestoffer. Produkterne er både bedre for miljøet - og bedre for dig. 

SÅ ER DER KUN TILBAGE AT SIGE...

Endnu en gang velkommen på biludstyr.dk og god tur rundt i vores verden af biludstyr m.m. Vi glæder os til at handle med dig.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev, Avant Info, her >>

About Avant Denmark - biludstyr.dk

Avant Denmark has more than 45 years of experience as total supplier of car accessories to the entire Danish auto market. Avant Denmark is the largest importer in Denmark of automotive parts and accessories with more than 50.000 items in stock.

We are the exclusive distributor of a number of well renowned and high valued automotive brands.

Avant Denmark has six sales representatives, who call on wholesalers, car importers, HiFi shops, car accessory shops and the most important car dealers. Sales and Marketing is supported by our modern webshop, where you can find new products (Nyheder), read about brands (Agenturer) or simply shop around. Besides this, Avant Denmark is to be found on every important fair and exhibition held on Danish ground.

The staff of Avant Denmark gives the customers day-to-day service, ensuring that goods orders one day will arrive the next day.

If you want to be kept updated with automotive accessories in Denmark, please feel free to contact us at:

Main phone number: (+45) 8678 5200
E-mail: lj@biludstyr.dk / fs@biludstyr.dk

AVANT TRYGHED - 3 ÅRS GARANTI

AVANT TRYGHED - 3 ÅRS GARANTI

Vi udvælger vores leverandører og dermed også vores varer med allerstørste omhu. Loven kræver, fordelt på dels garanti og dels reklamationsret, at kunden i 24 måneder har rettigheder til ombytning eller reparation af en defekt eller fejlbehæftet vare. Det er rigtig godt, men vi ønsker at gøre det endnu bedre. Vi har tillid til vores sortiment og er derfor ikke nervøse for at udvide garantiperioden (garanti og reklamationsret) til hele 3 år.