Nummerplade

Måtter til Varevogn

Alt i måtter til varevogne

Herunder finder du vores store udvalg af måtter til varevogne. Vi har specialsyet bundmåtter i velour eller nålefilt til kabinen, samt speciallavet gummimåtter til både kabinen og lastrummet i din varevogn. Finder du den ikke herinde, kan vi også lave den for dig, hvis du har den oprindelige måtte med. Hvis du mangler en læssekant beskytter til din varevogn, finder du den også herinde

Velour, nålefilt og gummimåtter til varevogne

Alle vores måtter er lavet i høj kvalitets materialer og er alle slidstærke. Derfor giver vi op til 3 års garanti på gennemslid. Hele vores måtteserie er skræddersyede til det enkelte bilmærke, model og årgang. Desuden kommer de med måttelåse integreret, ligesom original (OEM)

Velour måtter:

Er vores luksusudgave i måtteserien. Hårene i den er tættere og blødere, hvilket man straks fornemmer så snart man rører ved den.

Nålefilt måtter

Vores nålefiltmåtter er en lidt mere ru og slidstærk måtte. Den er et lidt billigere alternativ til velour måtten.

Gummi måtter

Flere og flere foretrækker vores gummimåtter, da de kan benyttes hele året rundt. De kommer med en fin kant på hele vejen rundt, hvilket holder på skidtet, og sørger for det ikke breder sig ud i varevognen. Desuden er de rigtig nemme af vaske af. Vores gummimåtter er indpakket i plastik når du modtager dem.