Nummerplade

Hvad er CloudCharge?


CloudCharge er nem opladning hjemme og på farten

Få kontrol over din opladning i hjemmet, og find de bedste ladestandere til din bil, uanset hvor du er.

Med CloudCharge Community bliver hverdagen nemmere.

Fuld kontrol over opladning og forbrug

Hvis du har en DEFA ladestation med energimåler og forbindelse til internettet, gør CloudCharge det nemt at holde styr på dit forbrug. Du kan også kontrollere status for opladningen og slå opladning til eller fra via appen.

Begræns, del og udlej opladeren

Ved at tilføje din ladestation og dine RFID-chips, kan du sikre dig, at ingen stjæler din strøm eller bruger din ladestation uden din tilladelse. Samtidig kan du frit dele den med familie, venner og naboer. Det gøres nemt ved at sende dem et link direkte fra appen.

Modsat kan du også sikre dig, at ingen stjæler din strøm uden din tilladelse, hvis laderen står frit tilgængeligt.

Ejer du et udlejningssommerhus? Vil du gerne gøre dit feriehus ekstra attraktivt i forhold til andres ved at tilbyde lejerne af bruge en ladeboks, der tilhører huset? Med en DEFA Home ladeboks er det såre enkelt blot at lave opkrævning betaling via den samlede elregning for udlejningsperioden.

Så nemt tilbyder du opladning til dine sommerhuslejere>> 

Har du en momsregistreret virksomhed, kan du også give tilladelse til, at andre bruger ladeboksen mod betaling, når du ikke selv har brug for den. Du bestemmer selv, hvad du vil tage for opladninger pr. kWt eller minut. (IQ Home laderne dog undtaget).

Sådan kan din virksomhed kan tjene penge på opladning af elbiler>>

Få nemt godtgørelse for opladning af firmabilen - hjemme og på farten

Med CloudCharge er det nemt at få penge tilbage for hjemmeopladning af firmabilen.

I appen kan du kategorisere biler og opladningssessioner som arbejde eller privat. Du har let adgang til al dokumentation i din profil og via mail.

Hvis du er på forretningsrejse, er det tilsvarende nemt at dokumentere godtgørelse for opladning. Ved at kategorisere biler og opladningssessioner som arbejde eller privat. Det er nemt at se priser og betale ved hjælp af appen.

Nordens største netværk af destinationsopladere

CloudCharge giver dig adgang til Nordens største netværk af destinationsopladere (med flest i Norge og Sverige, hvor de er oppe på over 30.000 offentlige ladepunkter). Antallet vokser fortsat hurtigt!

Med CloudCharge-appen behøver du ikke spekulere på, hvor du skal oplade. Kortet giver dig et fuldt overblik over beliggenhed, priser og status.

Find den bedste oplader til din bil

Ikke alle ladestationer passer lige godt til din bil. Ved at føje din bil til appen, kan du altid se de ladestandere, der passer bedst til din bil, og den hurtigste vej dertil. Ved at vælge det rigtige ladepunkt opnår du kortere opladningstid og lavere pris.

Kom i gang med CloudCharge

Hvis du ønsker adgang til netværket af destinationsladere, kan du downloade appen CloudCharge og begynde at lade allerede i dag. Registrer din bil, betalingsinformation, evt. hjemmelader og dine RFID-brikker for at få det fulde udbytte af appen.

Har du en virksomhed og gerne vil føje din DEFA lader til CloudCharges offentlige netværk, kan du også gøre det via appen. 

Tilgængelig for iOS og Android

     

Sådan tilkobler du din eRange IQ

Er du klar til at tilkoble din DEFA eRange IQ lader til CloudCharge-appen?

Se hvordan det gøres her:

Eller er din IQ ikke blevet koblet til internettet af din installatør?

Se hvordan her:

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til CloudCharge eller brug for hjælp til at vælge den rigtige ladeløsning? Kontakt Mads på:

E-mail: mlj@biludstyr.dk

Telefon: 41778905


Bemærk: Alle anvisninger i vores vejledninger og HowTo sider, er med det forbehold at du altid som bruger skal gøre dig bekendt med anvisninger hos producenten, både hvad angår produktet, men og i forhold til evt. anvisninger fra producenten af det køretøj/produkt, som det omhandlende produkt/vejledningen skal benyttes til eller sammen med.


Alle informationer på disse sider er udelukkende vejledende, og Avant Denmark A/S - Biludstyr.dk kan ikke drages til ansvar for hverken holdninger eller anvisninger i de tilknyttede dokumenter.