Nummerplade

Sådan bestiller du maling ud fra farvekode


Find farvekoden til din bil

Maling blandet ud fra bilens farvekode:

Hvor finder du farvekoden på din bil?

På langt de fleste biler står farvekoden et sted på bilen. Oftest kan man finde den enten i motorrummet, i en af de fire døre/dørstammen eller i bagagerummet. Farvekoden kan også stå i bilens servicehæfte.

Bestilling af blandingsmaling

Er det kun én bestemt farve, der dur til lige præcis dit projekt? Fås den ikke i standardsortimentet? Så er det godt, at vi blander maling efter farvekode - både som spray, stift og til malerpistol. Så har du en autolak farvekode, som du skal have genskabt, så klarer vi den for dig.

Vi tilbyder lak i prima kvalitet, specialblandet efter specifik farvekode eller RAL-kode til bil, MC, lastvogn, cykel eller helt andre projekter, som fx billedrammer, lamper eller hvad end fantasien rækker til. Følger du nedenstående guide, har vi gjort det nemt for dig at bestille på biludstyr.dk.

Er du oprettet B2B-kunde: Husk login for bestilling med dit kundenummer (mangler du adgangskode? Kontakt os på mail eller telefon 8678 5200).

Varenumre til brug ved bestilling af specialblandet lak:

84 161998 - Lakspray

84 161999 - Lakstift 100 ml.

Når du har valgt den vare, du ønsker, og du går til kassen, skal du indtaste den ønskede farve i bemærkningsfeltet.

Eksempel:

Man skriver i Bemærkningsfeltet: Bilmærke, efterfulgt af farvekode og til sidst farvenavnet.

Som det ses i eksemplet: Ford (Bilmærke) – 120 (farvekode) - PRATA ALASKA MET. (Farvenavn)

 Bestil maling efter farvekode

Når ordren er indsendt, kan vi begynde med at blande farven.

 Undtagelser:

Ved bestilling af specialblandede farver, skal du være opmærksom på, at nogle farver skal have en underfarve. Hvis det er tilfældet, skal du købe to spraydåser, og du skal både skrive farven og underfarven i bemærkningsfeltet.

Tips:

Lag 1. Er du nede ved ren metal, skal du enten bruge en Epoxy primer eller en anti-corrosion primer. Er du ikke nede ved metal gå til lag 2.
Lag 2. Er du ikke nede ved metallet, primes bilen med en standardprimer. Vælg altid en primer, som er mørk til mørk bilfarve og lys til lys bilfarve.

Inden lakering med OEM-farve anbefaler vi grundig rengøring af overfladen med Colormatic Silikonefjerner 84 174469. Området du vil male skal være tørt og uden støv, fedt og lignende.

Lag 3. Farven lægges på - der sprayes af flere omgange for det bedst mulige resultat. Typisk skal der 2 til 3 fulde lag til, så der ligger ca. 50 µ på overfladen. Der skal gå ca. 2 minutter mellem de forskellige lag påføres.
Lag 4. Når malingen er tørret helt op kommes klarlak på - brug 2-komponent klarlak, hvis det er vandbaseret lak, hvilket 95% af de specialtonede lakker er. Vi anbefaler, at overlakere med Colormatic 2K klarlak i enten 200 ml. 84 187216A eller 500 ml 84 190469CC.

Vores specialblandede lak er vandbaseret, hvilket betyder, at vores OEM-lak skal overmales med klarlak. For at få det bedst mulige resultat anbefaler vi Colormatic 2K klarlak i enten 200 ml. 84 187216A eller 500 ml 84 190469CC.

OBS! Vi anbefaler, du bruger farven inden 14 dage efter modtagelse. - Dog kan den i nogle tilfælde ved korrekt opbevaring holde længere. 

Bestilingsfrister

Du kan bestille maling hver dag helt frem til kl. 14.30. Malingen vil blive blandet dagen efter, så det vil i praksis sige, at du kan forvente en leveringstid på 2 – 3 dage hverdage fra ordreafgivelse til levering på din adresse.


Bemærk: Alle anvisninger i vores vejledninger og HowTo sider, er med det forbehold at du altid som bruger skal gøre dig bekendt med anvisninger hos producenten, både hvad angår produktet, men og i forhold til evt. anvisninger fra producenten af det køretøj/produkt, som det omhandlende produkt/vejledningen skal benyttes til eller sammen med.


Alle informationer på disse sider er udelukkende vejledende, og Avant Denmark A/S - Biludstyr.dk kan ikke drages til ansvar for hverken holdninger eller anvisninger i de tilknyttede dokumenter.