Nummerplade

Navigation i bilen


Hvilken type navigationssoftware kan jeg bruge i bilen?

 Du kan se Biludstyr.dk's udvalg af multimedie og navigationstilbehør ved at trykke her.

 • Software der kører på bilradioen

  KIA Navigation

  Man vil oftest stifte bekendtskab med dette, hvis man bruger fabrikantens eget navigationssystem. Det ses i biler med indbygget navigation, hvor displayet vil ofte matche bilen med officielt layout, og ville kunne vise alle bilens features.

 

 • Software der kører på eksternt tilsluttet telefon

  Dette kan bedst forklares som at telefonen, bliver spejlet op på multimedieskærmen. I modsætning til Apple Carplay og Android Auto, som er software der er en forlængelse af ens telefon, så er denne software mere en 1 til 1 adaption. Bedst kendt for denne teknologi er nok Mirror link, som er et modsvar til Apple og Androids løsninger, der fungerer anderledes end før nævnte.

 

 • Apple Carplay og Android auto (integration mellem bilradio og telefon)

  Dette er Apples svar på navigation i bilen, det snakker sammen med ens andre apple produkter, hvilket er meget smart. Meget det samme kan siges om Android auto, begge tjenester er i store træk det samme koncept til to forskellige systemer. Men hvad er bedst af de to?


  Apple Carplay:
  Apple carplay 
  Apple Carplay har i klassisk Apple stil brugervenligheden med sig, det er en anelse mere simpelt end sin konkurrent. Der bliver samtidig også rapporteret færre fejl angående Carplay i forhold til Android Auto.  Android Auto:

  Android auto

  Noget af det bedste ved Android Auto, er at der kommer jævnlige opdateringer til systemet, noget som Apple halter lidt efter med. Android har også en bedre ”Assistent” dvs. indtalingsfunktion. Der er samtidig også mulighed for flere tredjeparts apps, som f.eks. Spotify eller Google Maps.

Alpine Camper konfigurator 


Bemærk: Alle anvisninger i vores vejledninger og HowTo sider, er med det forbehold at du altid som bruger skal gøre dig bekendt med anvisninger hos producenten, både hvad angår produktet, men og i forhold til evt. anvisninger fra producenten af det køretøj/produkt, som det omhandlende produkt/vejledningen skal benyttes til eller sammen med.


Alle informationer på disse sider er udelukkende vejledende, og Avant Denmark A/S - Biludstyr.dk kan ikke drages til ansvar for hverken holdninger eller anvisninger i de tilknyttede dokumenter.