• STØJDÆMPNING VAREBIL KABINE
  EAN5709255068647

  STØJDÆMPNING VAREBIL KABINE

  Varenummer: 0690656
  Ikke på lager
  DKK 3.499,00

  Kørestøj og rumlen hører desværre til i de fleste varebiler og kan gøre dagens køreture både lange og trættende.
  Derudover kan det være svært at føre samtaler både i bilen og over den håndfri på grund af larmen. Men sådan behøver det ikke at være!

  Med de geniale vibrationsdæmpende letvægtsplader i vores komplette støjdæmpepakker og lidt gå-på-mod, så kan du nu komme støjen til livs, og du og/eller dine medarbejdere kan få køreglæden tilbage!

  StP - verdens førende producent af støjdæmpning til industrien

  StP har produceret støjdæmpning til industrien i mange år og er naturligvis både ISO-certificeret og har Q1-godkendelse hos Ford! Der findes mange forskellige producenter af støjdæmpning, men sørg for at vælge den højeste kvalitet når det gælder din bil, ellers kan du risikere rustskader i din bil, lim der ikke holder og butyl-gummi der smelter!

  Lav vægt og lugtfrie! (Og nej, det er ikke bare "asfaltplader")

  Når man skulle støj- eller vibrationsdæmpe i "gamle dage", så var det altid de gode gamle asfaltplader man tyede til, men sådan er det ikke længere. Modsat de gamle bitumen/asfaltplader, som blot gør bilen tungere og sværere at sætte i svingninger, så omdanner disse nye viskoelastiske butyl-dæmpeplader bevægelsesenergien i bilens vibrerende plader til en meget svag varme og danner samtidig en barriere, så støjen ikke går igennem. Butyl-dæmpepladerne har desuden en meget lav vægt på helt ned til 2,2kg/m2, så støjdæmpningen ikke forøger bilens vægt for meget, og benzinøkonomien ikke forringes nævneværdigt. Og så er støjdæmpepladerne af butyl naturligvis lugtfri!

  Støjdæmpepakke iSilver

  Denne støjdæmpepakke iSILVER er en komplet og seriøs støjdæmpepakke som ikke kun indeholder de selvklæbende og vibrationsdæmpende butyl-dæmpeplader, som forhindrer metalpladerne i at vibrere og videregive kørestøjen. Pakken indeholder også de ekstremt vigtige SPL skum-produkter, som danner en vigtig ekstra barriere.
  Skumprodukterne monteres ovenpå butyl-dæmpepladerne og isolerer effektivt mod udefrakommende støj og temperatur. Du skal vælge en iSILVER Støjdæmpepakke hvis du vil være sikker på den bedste støjdæmpning til prisen (nu hvor du alligevel har bilen skilt ad).

  Pakken indeholder:

  • 10 stk StP iSilver dæmpeplader til gulv, bagvæg og døre á 50x75cm (i alt 3,75m2)
  • 20 stk StP SPL04 4mm lyd- og temperaturisolerende skum til gulv, bagvæg og døre á 37,5x50cm (i alt 3,75m2)
  • 6 stk StP BiPlast10 10mm lyddæmpende skum til bag på dørbeklædningerne á 37,5x50cm (i alt 1,125 m2)
  • 3m x 1,35m filtbeklædning til bagvæggen (antrazit/mørkegrå - i alt 4,0m2)
  • 2 stk spraylim til montering af filtbeklædning
  • 1 stk gummirulle
  • 1 stk hobbykniv
  • 1 par handsker

  Samlet vægt: 14,8 kg