Nummerplade

RACOON


RACOON

RACOON Plejeprodukter

En førsteklasses vaskebjørn!

At Avant Denmark A/S, altid går efter en høj kvalitet inden for alle produktkategorier, er ikke noget nyt. Netop dét er af de allervigtigste grundsten i sammensætningen af vores sortiment.

Serien af bilplejeprodukter fra tyske Racoon er bestemt ikke nogen undtagelse.

Racoon Cleaning Products er 100% ”Made in Germany” og baseret på de allerbedste råvarer. Selvom al udvikling og produktion foregår i Tyskland, så er det et internationalt team af dedikerede og erfarne folk, som står bag.

Racoons hold er eksperter på hvert sit område. Med spidskompetencer som "car care detailing", styling og tuning, kemi, design og marketing, overlader de intet til tilfældighederne. Det ultimative A-team står tilsammen bag en forrygende serie af bilplejeprodukter.

Avant Denmark har teamet up med gutterne hos Racoon Cleaning Products, og vi er ”Exclusive Distributer” på det danske marked.

Racoon sortiment

Racoons produktsortiment

Og hvad er Racoon produkterne så egentlig for en størrelse? Og hvad kan de gøre for dig og ikke mindst din bil?

Racoon er en komplet serie af bilplejeprodukter, bestående af ca. 50 varianter. Sortimentet er i konstant udvikling i en evig stræben efter at tilfredsstille alle os krævende bilentusiaster.

Og ja, vi skriver os. For i Avant Denmark er vi selvfølgelig også bilentusiaster. Du kan ofte møde nogle af os, når vi som helt private personer deltager med vores egne biler til bilarrangementer og shows rundt i landet. Derfor ved vi helt præcis, hvad det er vores kunder søger og forventer. Og Racoons plejeserie indfrier forventningerne.

Her er det vores egen bilplejeespert, Nicolai, der demonstrerer, hvordan bilen kan forårsklagøres ved hjælp af de lækre produkter fra Racoon:

Når man tager Racoons unikt specialiserede kvalitetsprodukter, topper dem med friske emballager, farver og ikke mindst duft, ja, så er det, at alt går op i en højere enhed. Tag en tur rundt i sortimentet, og se mere info om de enkelte produkter og det lækre tilbehør.

Kvalitetsgaranti: Alle Racoon produkter er 100% "Made in Germany" og kvalitetstestede.

Miljøhensyn

Racoon arbejder dagligt med at reducere de økologiske fodspor.

Mange af produkterne er allerede miljøvenlige og biologisk nedbrydelige. Alle emballager er helt eller delvist fremstillet af genbrugsmaterialer. Ved at genbruge Racoons højkvalitetsflasker og sprøjtehoveder kan du også hjælpe med at beskytte miljøet.