Test

Test nummerpladeopslag

×

Alufælge

Alufælge

Alufælge til din bil

Med dine alufælge giver du din bil et personligt og unikt præg. Desuden, så er dine hjul meget vigtige for helhedsindtrykket af din bil. Prøv at forestil dig en Ferrari eller Porsche med stålfælge og hjulkapsler - kønt syn, var? Hos Avant Denmark mener vi, at ”sutterne” på din bil er så vigtige, at vi tilbyder nogle af markedets fedeste fælge fra BBS, Ferrada, Rohana og Vossen, der vil få din bil til at fremstå som en af de flotteste i byen. Udseendet er dog ikke den eneste fordel ved at vælge vores alufælge. Oprindeligt blev denne type fælg designet til brug i racerløb. Alufælge vejer derfor betydeligt mindre end stålfælge, er utrolig holdbare og kan i visse tilfælde forbedre bilens styrepræcision og acceleration.  

Når du køber dine nye BBS, Ferrada, Rohana eller Vossen alufælge hos Avant Denmark, skal du være opmærksom på, at ikke alle modeller og størrelser lovmæssigt kan monteres på din bil. Er du i tvivl om, hvilke størrelser du må montere, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan finde lige netop det produkt, der passer til dig!


Bemærk: Fælge billederne viser normalt kun et design billede af den pågældende fælg, og ikke nødvendigvis forskellighederne i fælg mål, indpresning, fælg diameter, bredde, bredde af fælgkant, konkavitet m.m.
Skulle du have brug for yderligere information om bestemte fælge, tøv ikke med at kontakte os