Nummerplade

Hjulkapsler

Hjulkapsel op ad hegn

Hjulkapsler

Her hos Biludstyr.dk finder du et bredt og velassorteret udvalg af hjulkapsler. Vi forhandler hjulkapsler i høj kvalitet og til enhver smag, få dækket skruerne på bilhjulet med et hjulkapsel fra Biludstyr.dk

Vi har hjulkapsler til 13, 14, 15, 16 og 17 tommer dæk. Er du til sølvfarvet, sort eller noget helt tredje? Så har vi bestemt noget til dig. Navkapslerne giver din bil et nyt og fedt - eller sjovt udtryk, og er lavet i kvalitets slagfast plast med god overfladebehandling og finish. Hjulkapslerne er opdelt i tommer og kan filtreres ved hjælp af vores filter, i venstre side af shoppen. 


Hjulkapsler  13”, 14”, 15”, 16" og 17" 

På Biludstyr.dk finder du hjulkapsler i mange størrelser, så du kan finde et par, der passer til din bil. Vi har 13", 14", 15", 16" og 17" hjulkapsler. Desuden er de enkle at montere og passer til de fleste bilmodeller.  

FAQ 

  1. Hvad er hjulkapsler?
    Hjulkapsler sættes på dine hjul primært for at dække og beskytte hjulet. En flot hjulkapsel løfter looket på din bil, og kan også give den et mere personligt udseende.

  2. Hvordan monterer man hjulkapsler?
    Du monterer dine hjulkapsler ved at trykke hjulkapslen fast på fælgen i hjulet. Ofte holdes de på plads af fæstneclips eller -ringe.

  3. Hvilken størrelse skal en hjulkapsel være?
    Det er vigtigt, at hjulkapslerne er samme størrelse, som dine hjul. Du vil kunne se hjulstørrelsen (angivet i tommer) på dine dæksider.