Nummerpladeopslag
Ny
  EAN4000984143935
  Vægt (Emb.)4700g
  Rumfang (Emb.)0.16302
  Bredde (Emb.)440mm
  Længde (Emb.)570mm
  Højde (Emb.)650mm

  Baby-safe plus shr II

  Varenummer: 181 2000023445
  På lager
  Mærke: BRITAX RÖMERLEVERANDØR NR.: 2000023445

  Nu

  DKK 1.099,00

  Før

  DKK 1.699,00
  Bestil om senest
  og få ordren sendt idag.

  Autostol til spædbarn nyfødt til 13 måneder eller 0-13 kg

  Baby-Safe Plus SHR II autostol fra Britax Römer, giver sikkerhed og komfort fra første dag. Autostolen kan bruges fra nyfødt til 13 måneders alderen, eller fra 0-13 kg. Takket være ”Lig-fladt-teknologien” byder autostolen på en ergonomisk stilling til dit spædbarn. Alt er designet med henblik på at sikre, at dit barn er både beskyttet og veltilpas på alle rejser. Den er godkendt til flyrejser, og er kompatibel med et rejsesystem, som muliggør fastsætning på klapvogn og på en base.

  • Godkendt til fly
  • Lig-fladt-teknologi
  • Kompatibel med rejsesystem
  • Farve: Cosmos Black

  For mere info - Klik her

  Autostol til spædbarn nyfødt til 13 måneder eller 0-13 kg – 2000023445

  Baby-Safe Plus SHR II autostol i farven Cosmos Black fra Britax Römer, giver sikkerhed og komfort fra første dag. Autostolen kan bruges fra nyfødt til 13 måneders alderen, eller fra 0-13 kg. Takket være ”Lig-fladt-teknologien” byder autostolen på en ergonomisk stilling til dit spædbarn. Alt er designet med henblik på at sikre, at dit barn er både beskyttet og veltilpas på alle rejser. Den er godkendt til flyrejser, og er kompatibel med et rejsesystem, som muliggør fastsætning på klapvogn og på en base.

  Godkendt til fly:

  På flyrejser beskytter autostole og baby autostole fra Britax Römer jeres lille barn og gør rejsen behagelig for dem. Før du går ombord i et fly, bedes du tjekke efter om din autostol er godkendt til flyrejser. Nogle autostole er godkendt til at kunne fastspændes med et flys sikkerhedssele, mens det for andre autostoles vedkommende, er nødvendigt at anvende en pakke til flytilpasning. Kontakt venligst flyselskabet for yderligere information.

  Lig-fladt-teknologi, der giver sikkerhed og komfort:

  Når det handler om at køre i bil med små nyfødte, kan det være svært at afgøre, hvilken liggestilling der er bedst for dem. Da en lille babys muskler ikke er så udviklede, er en mere fladtliggende stilling bedre for barnet, mens en mere oprejst stilling er sikrere i tilfælde af en kollision. BABY-SAFE PLUS SHR II har Britax Römers patenterede lig-fladt-teknologi, som er en løsning, der er meget nem at bruge – når du justerer hovedstøttens højde, justeres liggestillingen også. Lig-fladt-teknologien giver altså mulighed for at placere nyfødte i en mere behagelig og mere ergonomisk stilling. Den integrerede hvilemekanisme giver dig mulighed for at justere liggestillingen i forhold til barnets højde. I og med at stillingen automatisk ændres, når hovedstøtten justeres, øges pladsen i takt med, at dit barn vokser. Skulderstropperne justeres også automatisk, når hovedstøtten justeres.

  Rejsesystem:

  På travle dage, hvor du og din baby kører i bilen, kan du gøre dagen nemmere ved at bruge baby autostolen på en klapvogn. Du skal bare tage baby autostolen med barnet ud af bilen og klikke den sikkert på klapvognen – så er I klar til at tage afsted. Alle Britax Römer baby autostole kan monteres på alle typer Britax klapvogne med CLICK & GO® adaptere, og er også kompatible med andre førende klapvognsmærker. Nogle adaptere fås som tilbehør fra Britax Römer, mens andre kan købes fra klapvognsproducenten.

  Autostole til nyfødte fra Briax Römer kan også anvendes på en base, med enkel og sikker montering. Basen forbliver fastgjort i bilen, og autostolen kan så bare klikkes på og af basen efter behov.