Nummerpladeopslag
Ny
 • Britax Römer Advansafix i-size storm grey
 • Britax Römer Advansafix i-size storm grey
 • Britax Römer Advansafix i-size storm grey
 • Britax Römer Advansafix i-size storm grey
 • Britax Römer Advansafix i-size storm grey
 • Britax Römer Advansafix i-size storm grey
 • Britax Römer Advansafix i-size storm grey
 • Britax Römer Advansafix i-size storm grey
EAN4000984201185
Vægt (Emb.)11000g
Rumfang (Emb.)0.12408
Bredde (Emb.)440mm
Længde (Emb.)470mm
Højde (Emb.)600mm

Britax Römer Advansafix i-size storm grey

Varenummer: 181 2000033492
På lager
Mærke: BRITAX RÖMERLEVERANDØR NR.: 2000033492
DKK 3.199,00
Bestil om senest
og få ordren sendt idag.

Autostol til det voksende barn – Storm Grey

ADVANSAFIX i-SIZE fra Britax Römer sørger for dit barns sikkerhed og komfort fra 15 måneder og op til 12-års alderen. Sædet er godkendt efter den nyeste i-Size-standard med en 5-punktssele, der tilbyder udvidelse op til 21 kg. Sædet omdannes let til brug sammen med bilens 3-punktssele. De gennemprøvede teknologier som XP-PAD og SecureGuard omfatter yder beskyttelse mod frontalkollision, mens SICT beskytter dit barn mod sidekollisioner.

Sædet har adskillige funktioner, som sikrer en komfortabel rejse, samt let vedligeholdelse af sædet. Dette gælder blandt andet et aftageligt betræk, bløde og absorberende brystplader, højrygget beskyttelse, og meget mere.

 • Garanteret komfort
 • SecureGuard og SICT for optimal beskyttelse

Passer til børn fra 15 måneder – 12 år og fra 76-150 cm.


For mere info - Klik her

Autostol 2000033492 til det voksende barn – Storm Grey

Barnets sikkerhed er yderst vigtig i udvikling af bilsæder, og Britax Römer’s nye ADVANSAFIX i-SIZE er derfor udviklet og godkendt til den nye i-Size-Standard (R129). Derudover er den udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner som XP-PAD SecureGuard og SICT, som alle giver den bedst mulige beskyttelse i enhver form for ulykke.

Sædet giver dit barn maksimal komfort sammen med fuld fleksibilitet. Takket være FLIP & GROW-funktionen, kan du nemt skifte fra den integrerede 5-punktssele til bilens 3-punkts sikkerhedssele, år dit barn går videre til næste trin. Og fordi der ikke fjernes nogle dele fra sædet når der skiftes trin, kan sædet også nemt skiftes tilbage når som helst.

For at sikre den højest mulige kvalitet er hele produktudviklingsprocessen samlet under ét tag – fra den oprindelige idé og helt til det færdige produkt. Derudover testes autostolene fra Britax Römer regelmæssigt i deres interne, moderne testanlæg i Britax Römer Tyskland.

Funktioner:

Aftageligt betræk:

Når man er på tur, kan sædets betræk blive rimelig beskidt. Der kan spildes drikke- eller madvarer, børn kan blive køresyge, og meget andet. Derfor er sædets betræk designet til at kunne gå i vaskemaskinen, og er desuden nemt og hurtigt både at tage af og sætte på.

Antivip-system:

Britax Römer har udviklet et antivip-system, som i tilfælde af kollision først fører kraften nedad og ind i køretøjets sele. Efterfølgende føres kraften fremad, mere skånsomt, hvilket kraftigt reducerer risikoen for hoved- og nakkeskader.

5-punktssele:

En 5-punktssele er en sikker måde at fastgøre et barn i en autostol, fordi den fastholder barnet sikkert i sædets beskyttende yderste skal. I tilfælde af kollision fordeler selen kraftpåvirkningen over de fem punkter; to ved skuldrene, to ved hofterne og et, hvor selen spændes mellem benene. Dette hjælper med at beskytte barnet mod hele påvirkningen fra kollisionen.

Bløde, absorberende brystplader:

Sædets bløde og absorberende brystplader passer komfortabelt til barnets bryst. De hjælper til med at reducere barnets bevægelse i tilfælde af et sammenstød, og gør fempunktsselen endnu mere komfortabel. Ydermere kan de let fjernes og vaskes uden at forstyrre selen.

Beskyttelse for hals og hoved:

Til trods for god planlægning og forsigtig kørsel, kan man aldrig forberede sig på et sammenstød. Britax Römer har udviklet en chokabsorberende skumpude til at beskytte barnets følsomme halsområde i tilfælde af frontalsammenstød. Det forhindrer barnets hage i at ramme brystkassen og absorberer op til 30% af energien (ifølge Britax Römer-test 2019). det pludselige ryk fremad bliver reduceret og halsen beskyttes. Samtidig giver det yderligere polstring rundt om sikkerhedsselens kanter.

SecureGuard:

SecureGuard hjælper med at beskytte barnets skrøbelige maveregion ve at føje et ekstra kontaktpunkt til 3-punktsselen. Ved at have hofteselen i den rigtige position over barnets bækken hjælper SecureGuard med at mindske belastningen i maveregionen ved en frontal kollision med op til 35% (Britax Römer intern test med Q6 testdukke, som repræsenterer et barn på 6 år).

SICT:

Avanceret SI pudeteknologi, som giver sublim beskyttelse ved sidekollision. SICT nedsætter belastningen ved kollision ved at mindske afstanden mellem bilen og autostolen, som så affjedrer og absorberer noget af energien fra kollisionen, før den rammer barnet. For at opnå beskyttelsen skal du blot justere SICT på den side af autostolen, som er tættest på døren.

Højrygget beskyttelse:

En højrygget autostol fra Britax Römer beskytter barnet på 3 måder: 1) sædets yderklædning beskytter barnet fra hoved til hofte, specielt i tilfælde af sidekollision, 2) med den øvre og nedre seleføring kan man få selen til at sidde korrekt, og 3) den polstrede hovedstøtte giver komfort og sikrer barnets hoved og nakke.

V-formet hovedstøtte:

En V-formet hovedstøtte er særligt designet til at kontrollere barnets hovedbevægelser, og sikre optimal beskyttelse i tilfælde af sidekollision, samtidig med at den yder ultimativ komfort. Hovedstøtten og selen kan let justeres fra foran sædet, så de passer til barnets højde.

EasyRecline:

EasyRecline er velegnet til alle aldre, og giver mulighed for at justere sædet i komfortable hvilestillinger, selv når barnet sidder i sædet, uden at skulle justere topselen igen. Dette giver bekvemmelighed for både forælderen og barnet.

FLIP&GROW:

Når barnet vejer 15 kg og op til sædets maksimalvægt på 21 kg, skal den integrerede 5-punktssele skiftes til bilens 3-punktssele, når barnet skal spændes fast i autostolen. Takket være FLIP&GROW-funktionen er dette nu muligt med få trin. Juster blot nakkestøtten og gem selen i ryglænet, så den ikke bliver væk. Herefter skal FLIP&GROW-justeringspladen ændres, så SecureGuard befinder sig over autostolen. Og så er sædet klar.

Specifikationer:

 • Montering i kørselsretning
 • Mål (HxBxD): 60-83 x. 44 x 47 cm
 • Vægt: 11 kg