Nummerpladeopslag
Ny
 • Smart Kids Belt, barnesele
 • Smart Kids Belt, barnesele
 • Smart Kids Belt, barnesele
 • Smart Kids Belt, barnesele
 • Smart Kids Belt, barnesele
 • Smart Kids Belt, barnesele
 • Smart Kids Belt, barnesele
 • Smart Kids Belt, barnesele
 • Smart Kids Belt, barnesele
 • Smart Kids Belt, barnesele
 • Smart Kids Belt, barnesele
 • Smart Kids Belt, barnesele
 • Smart Kids Belt, barnesele
 • Smart Kids Belt, barnesele
 • Smart Kids Belt, barnesele
 • Smart Kids Belt, barnesele
EAN5907222753149
Rumfang0.000786176
Bredde37mm
Længde166mm
Højde128mm

Smart Kids Belt, barnesele

Varenummer: 182 SMARTKIDSBELT
På lager
Mærke: SMARTKIDSBELTLEVERANDØR NR.: SMARTKIDSBELT
DKK 199,20
Bestil om senest
og få ordren sendt idag.

Sikkerhedsgodkendt barnesele

Smart Kid Belt er et produkt, der muliggør en sikker transport af dine børn. Den sørger for en god placering af selen, der kan justeres let både ved skød og skulder. Indstil f.eks. let skuldersektionen efter dit barns højde. Sikkerheden ved ’Smart Kid Belt’ bekræftes af resultaterne af crashtests udført af uafhængige institutter. Smart Kid Belt er velegnet til børn fra gruppe 2 og 3, 4-12 år, der vejer mellem 15 og 36 kg (de anbefaler 5-12 år). Smart Kid Belt sikkerhedsselen passer til enhver bil.

 • Passer til børn fra 4-12 år
 • Anbefalet til vægt mellem 15 og 36 kg

For mere info - Klik her

Produkt forslag til dig

Smart Kid Belt Sikkerhedsgodkendt Barnesele

Til børn i gruppe 2 og 3

Smart Kid Belt er et produkt designet til børn fra gruppe 2 og 3. Ovennævnte grupper inkluderer 4-12 årige, der vejer mellem 15 og 36 kg. Ifølge procenten kan Smart Kid Belt sikkerhedsselen bruges i 5 år, med hensyntagen til barnets højde og vægt. Takket være den nemme justering vokser Smart Kid Belt barneselen op med dit barn. Derfor kan du bruge selen i mange år.

Passer lige i lommen

Smart Kid Belt vejer kun små 120 g. Det er det mindste produkt i verden, der kan bærer dit barn sikkert. Du kan have den liggende i en lomme i din bil, rygsæk eller taske. Produktet er ideelt til taxaen eller skoleturene. Lad trygt dine familiemedlemmer eller venner transportere dine børn. Med Smart Kid Belt har det aldrig været lettere eller mere sikkert. Uanset situationen sikrer Smart Kid Belt den sikkerhed og komfort, dit barn fortjener.

Til alle, der har brug for det

Ideal justering af sikkerhedsselen øger en passagers sikkerhed og komfort markant. Smart Kid Belt kan også bruges, af passagerer der ikke er under lovkrav. For eksempel ældre børn og voksne med lavere højde.

Passer til alle biler

Smart Kid Belt passer til enhver bilmodel udstyret med sikkerhedsseler. Du behøver ikke længere være bekymret, om hvorvidt selepuden passer til din bil eller hvordan dine sæder vil se ud bagefter. Grundet produktets størrelse kan du også nemt have 3 børn på bagsædet der alle bruger Smart Kid Belt. Rejs hvorhen du vil, uden hindringer.

Miljøvenlig

Størrelsen af Smart Kid Belt og dens pakke letter logistikprocessen, reducerer omkostningerne og dermed dens negative indvirkning på miljøet.

Hvordan bruger Smart Kid Belt?

1. Fastgør den nederste fastgørelsesspænde

Sæt barnet på bagsædet, anbring dem på en sådan måde, at ryggen berører bagsædet. Spænd bilselen bagefter. Indsæt nu den nederste fastgørelsesspænde i sikkerhedsselen. Gør dette så lavt som muligt, helst på det sted, hvor den nedre del af bæltet kommer ud fra sædet og løber ved siden af ??barnets lår. Indsættelse af Smart Kid Belt's nederste fastgørelsesspænde i sikkerhedsselen justeres til længden i lænden.

2. Juster produktets længde

Når du har indsat bæltet i det nedre fastgørelsesspænde, skal du justere længden af ??Smart Kid Belt til højden af ??et barn. Smart Kid Belt giver forældrene mulighed for at tilpasse det præcist til deres barns højde. Brug det, og juster produktet på den måde, som det øverste fastgørelsesspænde ville være med en højde på 5 cm (3 fingre) over skulderen. Takket være muligheden for at justere Smart Kid Belt-produktet til barnets højde, begynder produktet at vokse op med dem. Selen kan bruges i mange år!


3. Spænd den øverste fastgørelsesspænde

Efter at have justeret længden på Smart Kid Belt-produktet og sikret, at dets øverste fastgørelsesspænde er med en højde på 5 cm over skulderen, skal du indsætte det i den øverste del af bilbæltet. Husk, at den øverste fastgørelsesrem skal placeres mellem et barns arm og hals. Takket være indsættelse af det øverste fastgørelsesstrop Smart Kid Belt, vil kravebenets sektion i bilens bælte sikre dit barn på en ordentlig måde. Hav en god tur!

Sikkerhed:

Resultatet af 40G med en maksimal værdi på 55G beviser, hvor god og hurtig Smart Kid Belt fungerer. Producenten er gennemsigtig, og deler deres resultater de har opnået under crashtests. Læs mere om selernes sikkerhed og se resultaterne på de forskellige tests her: https://smartkidbelt.com/en/7-safety