Nummerpladeopslag

FERRADA


Ferrada Wheels

Ferrada Wheels har deres hovedsæde i Houston, Texas. Og der er ingen tvivl om at deres stil og fælgdesigns tydeligt viser, at de kommer fra et land hvor ”Janteloven” er et fuldstændig ukendt fænomen. For her taler vi absolut om fælge der klart udtrykker ”SE MIG”. Og det er fedt ! For hvis der er noget vi hylder her hos Avant, så er det biler der skiller sig ud fra mængden. Og ikke mindst kunder det lever efter devisen ”Min bil – min stil”.
 
Men at Ferrada er amerikanske fælge, betyder ikke at man kun kan få dem til store brølende V8 maskiner. Sortimentet indeholder masser af modeller og varianter til både amerikanske, japanske og europæiske biler. De laver fælge i diametre fra 19” – 24”, og i bredder fra 8.5” – 12”. Det kan man da kalde et ”fodaftryk” der vil noget !  Og uanset om udtrykket skal være ”Deep concave”, få eger eller flere eger – Om de skal være sølv, sort, bronze eller noget helt andet, så findes det.
 
Kvalitet er en væsentlig del af Ferrada Wheel´s DNA. Alle fælge der forlader fabrikken har ikke alene været gennem er streng fremstillingsproces, de har også gennemgået en omhyggelig inspektion, så intet er overladt til tilfældighederne.

 
Tjek galleriet ud på ferradawheels.com, kun fantasien sætter grænser!