Nummerpladeopslag

NOVLINE


NOVLINE bilmåtter

Baggrund

NOVLINE Group beskæftiger sig med udvikling, produktion og realisering af produkter til biltilbehørsindustrien. De vigtigste varegrupper er:

 • Bundmåtter og bagagerumsmåtter
 • Hjulkasse beskyttelse
 • Stænklapper
 • Glideplade
 • Dørvisirer, hætteskærme og lygtebeskyttelse
 • Beskyttende og dekorativt tilbehør (sidetrin og bull bars).

NOVLINE Group blev grundlagt i 1994 af Igor Khromov, som var den første i det moderne Rusland, der indså udsigterne og potentialet ved individuel tilgang til design og fremstilling af produkter til bilindustrien. Fra begyndelsen har grundlæggeren af NOVLINE-firmaet fokuseret sin indsats på at udvikle innovative produkter, en grundig, konsekvent forberedelse til at komme ind på udenlandske markeder og styrke virksomhedens internationale tilstedeværelse.

NOVLINE arbejder konstant på at forbedre deres forbrugeres komfort og lave produkter, som beskytter bilen mod ydre påvirkninger, forårsaget af brugsmiljøet, som forlænger bilens levetid og sparer vedligeholdelsesomkostningerne.

Det er via samarbejde med de største bilproducenter, at NOVLINE har opnået en professionelle tilgang til produktudvikling. NOVLINE bruger bl.a. udstyr som koordinatmålemaskine, laserscannere og specielle optiske enheder. Designmetoden baseret på CAD-data for køretøjets separate dele gør det muligt at udføre hoveddelen af designarbejdet, før bilen når markedet.

NOVLINE distribuerer også produkter gennem OES- og OEM-kanaler og er dermed leverandør af originalt tilbehør og komponenter til en række indenlandske og udenlandske bilproducenter som Peugeot, Citroen, Renault, Nissan, Infiniti, Toyota, Lexus, Mazda, Subaru, Mitsubishi, Isuzu, Suzuki, Kia, Hyundai, SsangYong, Chevrolet, Opel, Ford, Fiat, Hummer.

Måtter

NOVLINE producerer polyurethane (TPE) måtter til de fleste bilmodeller, både til kabine og bagagarum. 

Polyurethan gulvmåtter til køretøjets kabine og bagagerum er lavet af et polymeriseret materiale og er placeret på gulvet for at sikre renlighed og behagelige forhold ved brug af køretøjet.

Beskyttelse

Måtters hovedfunktion er at beskytte køretøjets interiør mod snavs og fugt. Det opnås ved brug af høje kanter, et beskyttende tunnel-tværstykke foran bagsædet, materialets egenskaber og patenteret 3D-teknologi til førerens fodstøtteområde. Det sikrer yderligere beskyttelse og holder køretøjets interiør i perfekt stand.

Sikkerhed

Måtterne er lavet af et materiale med skridsikre funktioner. Til fastgørelse af måtterne i køretøjets interiør bruges specielle fastgørelsesanordninger. Formen på den forreste del af førermåtten, der passer under speederpedalen, eliminerer utilsigtet karambolage mellem pedaler og måtte.

Æstetik

Måtternes geometri matcher fuldt ud gulvets konfiguration, farveskemaet og teksturen fungerer alt sammen i fuld integration med køretøjets interiør.

Udvikling

Novline polyurethanmåtter er udviklet individuelt til hver bil. Der anvendes en 3D-scanningsmetode.

Materiale

Polyurethan er et moderne, miljøvenligt, polymeriseret materiale, der tilbyder følgende egenskaber:

 • Miljøsikker.
 • Neutral til aggressive kemiske miljøer.
 • Stabil over temperaturområde fra -50°C til +50°?.
 • Modstandsdygtig over for ultraviolette stråler.
 • Elastik.
 • Modstandsdygtig over for slid.
 • Skridsikker overflade.
 • Letvægts.
 • Overensstemmer med farveskemaet i køretøjets interiør.
 • Råvarer, der altid garanterer et højt niveau af kvalitet.

Brug

Polyurethanmåtter er to en halv gange lettere end plastikmåtter. De bevarer deres form og er nemme at fjerne og sætte på igen. Måtterne er slidstærke og nemme at vaske. De skaber en følelse af fuldstændig fusion med interiøret. Materialeegenskaberne og profilteksturen gør dem skridsikre. En speciel form af den forreste del af førermåtten placeret under speederpedalen eliminerer utilsigtet karambolage mellem pedalen med måtten.

Måtterne kan bruges under de barske klimaforhold. De bevarer alle deres fysiske og mekaniske egenskaber.

Biludstyr.dk's gummi-/plastmåtter sælges samlet under brandet Rubberline (kabine) og Trunkline (bagagerum).