Nummerpladeopslag

Ooono


Ooono

OOONO CO-DRIVER NO1

Ooo noo – Træt af irriterende fartbøder?

Med en OOONO CO-DRIVER NO1 er man altid opdateret på, hvilke uforudsete forhindringer vejen kan bringe. Alt fra fartkontrol, kø, vejarbejde og ulykker kan indrapporteres ved hjælp af 5 mio. brugere i hele Europa.

OOONO CO-DRIVER NO1 virker sammen med både iPhone- og Android-telefoner via Bluetooth, hvilket gør det nemt, alsidigt og kan bruges af alle. 

OOONO CO-DRIVER NO1 bruger lys og lyd til, at advare om hændelser i trafikken 30 sekunder før, så man roligt kan reagere på alarmen.

OOONO CO-DRIVER NO1 er derfor den ideelle rejsekammerat med mange egenskaber som sikrer en bekymringsfri køretur og giver en advarsel i god tid til at sænke farten, hvis man skulle være på grænsen. OOONO CO-DRIVER NO1 monteres i forruden eller ved siden af bakspejlet.

En lille enhed. Millioner af grunde til at købe

+50 lande forbundet / +400.000 Daglige advarsler / +5 mio. forbundne bilister

OOONO CO-DRIVER NO1 er mere end bare en lille (og kraftfuld) enhed: det er historien om et stærkt internationalt fællesskab, der hjælper hinanden i mere end 50 lande.

Derfor er vores nye yndlings-co-driver en OOONO CO-DRIVER NO1.

Her er nogle af de gode grunde til, det også kan blive din favorit: 

Starter automatisk
Med en CO-DRIVER fra OOONO vil du aldrig glemme at starte din trafikapp – det hele kører nemlig i baggrunden. Det eneste, du skal gøre, er at sætte dig ind, spænde sikkerhedsselen og køre derudaf.

Ingen distraktioner
Pak roligt telefonen væk, og fokuser på vejen. OOONO CO-DRIVER er designet til at dele med et klik på enheden og til at give dig al den information, du har brug for, uden at distrahere din kørsel.

Flere datakilder
Din OOONO CO-DRIVER deler ikke bare information fra andre OOONO-brugere. Den deler information med de stærkeste netværk af 5 mio. medbilister i hele Europa for at sikre dig den bedst mulige dækning. Ved at joine OOONO-netværket får du adgang til relevant trafikdata gennem de største platforme i branchen. Blitzer.de, Traffihunter og selvfølgelig OOONO-fællesskabet.

Intet abonnement eller gebyrer
Den er ikke længere end det. Ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. Alt er tilgængeligt, når du har købt din OOONO CO-DRIVER. Sæt enheden op, smile and goooo.