Nummerplade

PARK-IT


Park-IT elektronisk parkeringsur

For efterhånden mange år siden blev det første elektroniske parkeringsur introduceret til markedet. Det ur hed P-Watch og blev drevet at bilens 12 volt el-system. Siden da har mange forskellige modeller og designs af elektroniske parkeringsure set dagens lys. Fælles for alle de øvrige modeller, der er tilgængelige på markedet, er, at de er batteridrevet. Monteringen er derfor meget enkel og kan klares på kun et par minutter.

Før et ur må anvendes henholdt dansk lovgivning, kræves en godkendelse af Færdselsstyrelsen. Derfor er de alle tydeligt markeret med et FS-nummer. Hver gang der kommer et nyt ur til, eller der ændres på et af de eksisterende, så skal uret introduceres til markedet med et nyt FS godkendelsesnummer.

Park-IT, med godkendelsesnummer FS24, er Avant Denmarks helt eget elektroniske parkeringsur. Urets navn, logo, design og den flotte emballering er alt sammen noget, vi selv har fået lavet. Det giver uret en eksklusiv "aura", at det kun kan købes hos den professionelle autobranche. Med et Park-IT elektronisk parkeringsur monteret i forruden, behøver du ikke længere bekymre dig om at få P-tiden sat. I forbindelse med montering af uret, indstilles tid og dato én gang for alle. Det er meget vigtigt, at man også får datoen korrekt indstillet. Uret har automatisk omstilling fra sommer- til vintertid, og for at det sker på det helt rigtige tidspunkt, er det altafgørende, at uret "ved", hvad dato det er.

Generelle features og funktioner:

  • Monteres hurtigt og enkelt
  • Batteridrevet (2 x CR2450)
  • Stiller automatisk sommer-/vintertid
  • Alarmerer akustisk i god tid, inden batterierne ”udløber”
  • Godkendt af Trafikstyrrelsen (FS24)
  • Mulighed for manuel indstilling af tiden
  • G-sensor teknologi stiller automatisk parkeringstidspunktet.

Kontakt vores kundeservice og forhør om muligheden for levering af uret med dit eget logo. Send en mail til salg@biludstyr.dk eller kontakt os på telefonnummer: (+45) 86 78 52 00