Nummerpladeopslag

RACOON


RACOON

RACOON – EN FØRSTEKLASSES VASKEBJØRN!

At Avant Denmark A/S, altid går efter en høj kvalitet inden for alle produktkategorier er ikke noget nyt. Netop dét er af de allervigtigste grundsten i sammensætningen af vores sortiment.

Serien af bilpleje produkter fra tyske Racoon er bestemt ikke nogen undtagelse. Racoon Cleaning Products er 100% ”Made in Germany” og baseret på de allerbedste råvarer. Selvom al udvikling og produktion foregår i Tyskland, så er det et internationalt team af dedikerede og erfarne folk som står bag. For at nå op på allerøverste hylde er der mange ting som spiller ind. Derfor er Racoon´s hold, eksperter på hvert sit område. Med spidskompetencer som ”Car Care Detailing”, Styling & Tuning, kemi, design og marketing, overlader de intet til tilfældighederne. Det ultimative A-Team, som tilsammen står bag en forrygende serie af bilpleje produkter.

Avant Denmark har ”teamet up” med gutterne hos Racoon Cleaning products, og vi er ”Exclusive Distributer” på det danske marked. Det er vi faktisk ret stolte af !

Racoon sortiment

Og hvad er Racoon produkterne så egentlig for en størrelse? Og hvad kan de gøre for dig og ikke mindst din bil ?

Racoon er en komplet serie af bilplejeprodukter, bestående af ca. 50 varianter. Sortimentet er i konstant udvikling, i en evig stræben efter at tilfredsstille alle os krævende bilentusiaster. Og ja, vi skriver os. For i Avant Denmark er vi bestemt også bilentusiaster. Du kan ofte møde nogen af os, når vi som helt private deltager med vores egne biler, til bilarrangementer og shows rundt i landet. Derfor ved vi helt præcis, hvad det er vores kunder søger og forventer. For vi er jo selv i samme båd eller bil, om man vil… 

Når man tager Racoon´s unikt specialiserede kvalitetsprodukter, topper dem op med frække emballager, farver og ikke mindst duft, ja, så er det, at alt går op i en højere enhed. Tag en tur rundt i sortimentet, og se mere info om de enkelte produkter og det lækre tilbehør.

Bonus info – Racoon arbejder dagligt med at reducere de økologiske fodspor. Mange af produkterne er allerede miljøvenligt, og biologisk nedbrydelige. Alle emballager er helt eller delvist fremstillet af genbrugs materialer. Ved at genbruge Racoon´s højkvalitets flasker og sprøjtehoveder, kan du også hjælpe med at beskytte miljøet.