Nummerplade

RENSI


RENSI

Rensi bakker

Effektiv beskyttelse af bilens gulve mod snavs og sjap hele året!

Rensi bakkerne har været med næsten alle dage. Sådan føles det i hvert fald. For år tilbage, var Rensi bakkerne den eneste anerkendte beskyttelse af bilmåtterne i vinterhalvåret. Sidenhen er der kommet flere typer måtter til, men Rensi har et trofast publikum, og de holder fast.

Siden begyndelsen af 1980'erne, har virksomheden produceret de effektive plastbakker, eller sjapbakker, som de populært er blevet kaldt. Bakkerne er tilpasset langt de fleste bilmodeller, både for og bag og er fremstillet i polythenplast. 

Den høje kant sikre at skidt, sne, sjap, mudder og andet, effektivt holdes isoleret fra bilens bundmåtter. Kraftige pigge på bakkernes bagside, sikre at de holdes på plads, og ikke glider rundt under fødderne. De er super nemme at rengøre, idet de kan tages ud og spules med vand, og skures med børste.

Ud over sjapbakkerne, så fører vi også en serie af stænklapper fra Rensi. Kontakt vores kundeservice og hør mere herom.

Bag produktionen står svenske PlastoMer Sweden AB. Virksomheden stiller store krav til sig selv, og beviser det gerne over for kunderne. Derfor at Plastomer Sweden AB også certificeret i henhold til ISO 9001 kvalitetsstyringssystem, og ISO 14001 miljøledelsessystem.