Nummerplade
Kitsæt til tagbøjler - Stort udvalg af kitsæt til tagbøjler online

Producent

125
89
585

Varebeskrivelse

788
2

Tagtype

9
1
4
1

Kitsæt til tagbøjler

Kitsæt til montering af tagbøjler på bilen

Hos Biludstyr.dk finder du bilspecifikke monteringssæt til tagbøjler. Du kan finde det kitsæt, som passer specifikt til din bil ved at benytte vores nummerpladeopslag.

Det er bilens tagtype, som afgør, om du skal bruge et kitsæt til montering af lastskinner og tagbøjler. Er du i tvivl om din bil har normalt tag, fixpoints eller tagræling kan du læse mere om de forskellige tagtyper på biler her.

Desuden finder du også monterings- og fikseringssæt til tagbøjler og lastholdere til varebiler herunder.

Læs mere om, hvad klitsæt er, og hvornår du skal bruge det.

Hvad er et kitsæt til tagbøjler?

Et kitsæt til montering af tagbøjler på bilens tag er en samling af dele og værktøj. Kitsættet indeholder typisk dele som beslag, bolte og muttere, samt eventuelt instruktioner og værktøj, som gør det nemmere at montere tagbøjlerne.

Kitsættet indeholder IKKE de fodsæt, som fastgøres til kitsættet og holder tagbøjlerne. Disse skal købes separat, eller du kan købe et helt tagbøjlesæt, hvis du mangler alle delene til at transportere bagage eller last på bilens tag.

Hvornår skal jeg bruge et kitsæt til tagbøjler?

Du skal bruge et bilspecifikt kitsæt, hvis dit biltag har nedfældet tagræling, fixpoint eller normalt tag (uden ræling eller fixpoints). Normalt tag gælder også biltage med soltag eller glastag.

Disse monteringssæt er bilspecifikke, hvilket betyder, at det passer til bilens mærke, model og årgang. Derfor kan det også være nødvendigt at købe nyt kitsæt til dine tagbøjler, når du skifter bil.

Hvis du har en bil med almindelig, forhøjet tagræling er det IKKE nødvendigt med kitsæt, da du på denne type biltag kan montere fodsæt til tagbøjler direkte på rælingen uden brug af kitsæt.