Nummerplade

Snekæder

Her på siden finder du et stort udvalg af snekæder, der passer mange forskellige dækstørrelser, fra kendte mærker som König, Easy Grip fra Michelin og italienske Weissenfels, der laver stålkæder både til alu- og stålfælge. De fleste er TÜV og Ö-norm godkendte, så de er godkendt til kørsel i både Tyskland og Østrig.

Snekæder er mange steder i Europa påkrævet (se hvor på fdm.dk), når man begiver sig ud på vintervejene og gennem snedækkede bjergpas. Det er også din egen og din families sikkerhed, der står på spil, hvis dine vinterdæk ikke længere er nok til at holde bilen på ”rette vej”. Så det er en god investering at købe de rigtige snekæder i den rigtige dækstørrelse, så du undgår bøder eller uheld på vinterferien.

Du kan også købe smarte komfortkæder eller snesokker til din bil, som er lavet i et specielt stofmateriale, der skaber større friktion mellem hjul og underlag. Komfortkæder er enkle at montere og TÜV-godkendte.

Uanset hvilken løsning, der passer bedst til dit behov, er det en god idé at kontrollere bilens instruktionsbog, om der er forbehold mod snekæder.

Find den rigtige snekæde til din bil

Du finder den rigtige snekæde til din bil ved at søge på bilens dækstørrelse. Du taster blot størrelsen ind i shoppens søgefelt i denne form 215/65-16 eller 205/55-16

Skulle du mod forventning, ikke finde den rette snekæde til din bil, er du meget velkommen til at kontakte os.